~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Friday, January 20, 2012

tinggal aku sendiri

assalamualaikum

hari ni mesti ramai yang dah start cuti kan. minggu depan pun mesti ramai yang lanjut cuti sampai jumaat gak.budak-budak opis aku ni ada 3 orang cuti sampai jumaat depan.so nanti tinggal bertiga je la kat opis ni.tapi kalo diaorang gi lawat kebun jawabnya aku sorang je la yang menghuni ofis ni.hehe

owh ye patutnya petang ni pun lepas ofis hour aku kena balik ke tapah.bese la dah nama pun cuti kan.tapi disebabkan akak rumah aku tu dah nak pindah, maka aku pun stay la kat sini malam ni.pagi esok baru aku balik.xde hal punya cuti kan lama.balik tapah pun bukan lama.sejam je.

sekarang ni rumah aku tu ada 3 orang yang duduk.tapi bila akak tu keluar nanti jadila 2 orang je.aku xrapat ngan dak sorang ag tu even dia tu housemate aku di rumah lama yang penuh kontroversi seperti di ENTRY INI. so bila akak tu dah pindah nanti menyendiri la aku.dekat ofis ni pun aku sorang je staf perempuan.budak-budak baru pun maybe bulan 3 nanti baru masuk.itupun  kalo ada perempuan.

aku harap sangat kalo ada orang yang pindah masuk kat rumah tu biarlah dia leh jadi kawan sikit.maksudnya macam hidup zaman-zaman asrama.leh lepak sama-sama, masak and makan sama-sama and kuar sama-sama.kalo x memang kebosanan la aku.

so malam ni nak gi melantak kat kedai ngan akak umah aku tu pehtu nak sopink2 kat tesco.yehaa.habiskan duit weh.haha

ihsan google

p/s : harapan!!!

3 comments:

azreen ashreen said...

harap2 dpt seperti apa yg di hajat kn..hee.. ^_^

Princess Solehah said...

err...sarah kerja di mana ye? akak tanya sbb sarah ada tulis org ofis sarah "lawat kebun" tu hihi....akak kerja di RISDA

maisarah sarah said...

amin.haha.doa2 le aku dpt yg okeh ye makcik.hehe

princess solehah : sy keje kat mpob.akak risda mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...