~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Monday, January 9, 2012

resepi yang senang

assalamualaikum

sejak-sejak dok umah sewa kat seri iskandar ni, aku rajin mencuba masak.hahaha.okeh aku memang kurang pandai masak.tapi kalo suruh makan tersangat la pandai ^_^ so disebabkan itu aku mencari blog or website yang ada bagi resepi yang simple dan detail.contoh macam ada pic supaya aku lebih paham.bukan apa, kadang-kadang bila tiba blur aku nanti suma benda aku xpaham.hahaha

aku ni suka mencuba masak tapi untuk aku sorang je rasa.kalo orang ramai kat umah aku malas nak masak.sebabnya kalo sorang-sorang tu bila xsedap pun still xde sape komplain.muka aku pun xberapa nak malu sangat.huahaha.itula sebabnya kalo aku balik tapah aku malas nak masak.
sedapnya!!ihsan google
so sesiapa yang ada buat entry pasal resepi leh la share-share ngan aku.at least korang berkongsi ilmu ye dak.mana la tau resepi korang buat tu leh jadi femes lak.ececeh!!salah satu blog yang bagi aku simple dan detail adalah blog sis mina.sila-sila la terjah okeh.bubye


p/s : esok ada program roadshow kat manjung.malas weh!!!

3 comments:

Faaein Talip Roy said...

wah.. rajin masak2 tu..

nanti boleh akak singgah..

tumpang makan..

hehehe.. ;P

maisarah sarah said...

hahaha rajin tp bertempat.selalunya malas la.hehehe

jom2 mkn.huhuhu

eRysCha said...

sara sedaaapnye..ajo sara msk cmtue...t nk g sane la..huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...