~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Thursday, January 26, 2012

kakak cayunk kita dh bertunang.sob sob ~~

assalamualaikum

hari sabtu lepas bersamaan dengan 21 Januari 2012 (kalo xsilap la) kak wani a.k.a roomate aku masa study dulu dah tunang.huwaa sedih sebab aku xdapat gi.muka aku ni nak gi ke johor sorang-sorang, memang mak aku xbagi la.nak ke utara pun mak aku dah bebel ni pulak nak ke selatan nun.memang x la.

tapi xpe sebab masa kak wani kawen nanti kompem aku gi kalo dipanjangkan umur la.yang buat aku sadisnya sebab member2 baik masa kat IPAH dulu pun ada datang gak -_-" jeles xhengat aku bila tengok deme semua.xpe bulan 4 nanti akan sedaya upaya daku cuba datang masa wedding lina.supaya dapat jumpa ngan kak wani, lina and makcik mija.haha

mereka - 4 dari kanan tu adalah roomates aku dan roomates sebelah. B103 dan B104
yang tudung hijau tu satu group kemahiran ngan aku  :)
to kak wani sori yek xdapat datang.lain kali kita jumpa ye.kot2 ada orang baik ati nak bawak kita jumpa kak wani kat taiping nanti kan.huhu.nak kena cari driver sampingan gak la camni.xpun doa-doa la kita ni ada keberanian nak bawak kete.kalo dah berani bawak kete kompem leh sampai taiping bila-bila masa je.hehe

akak cantik saya ^_^
best wishes to kak wani.semoga dipanjangkan jodoh hingga ke jinjang pelamin dan hingga ke syurga.jangan gaduh-gaduh and jangan merajuk selalu yek.paling penting jangan tamak kak wani.haha sorang je ye jangan lebey-lebey.nanti saya jeles terlebih.hihi.semoga perhubungan ini sentiasa diredhai dan direstui oleh mereka2 semua dan oleh Yang Maha Esa. miss u kak (^_^)

ramai nya kawan-kawan aku dah tunang.yang nak kawen pun xketinggalan gak.bulan 3 ni si popo kawen, bulan 4 lak si lina kawen.fuhh masing-masing amik nombor nampak nak buat majlis.aku ni ntah bila la kan.haha.selamat menempuh alam baru ye kawan-kawan ku semua.

B103 & B104
p/s : akan sedaya upaya datang masa wedding mereka nanti.bila lagi kan nak jumpa kawan-kawan zaman belajar

2 comments:

Caramellina said...

Ala sarah!!!!!!!!! Like like like!!!!

maisarah sarah said...

part mana yg ko like lina.part aku nk dtg ko kawen ke?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...