~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Thursday, January 12, 2012

tv 1 Malaysia

assalamualaikum

sape pernah dengar pasal tv 1 malaysia?.aku baru je search benda ni kat website dan jumpa la pasal tv 1 malaysia ni.sila klik kat SINI untuk maklumat lanjut.

kalo ikutkan pada website tu dia kata just available untuk iphone, ipad, blackberry dan android sahaja.maka sebab tu la aku leh tengok.aku pun secara xsengaja terjumpa pasal tv 1 malaysia ni kat market enset samsung aku ni.apa lagi aku try la download.

lepas tu aku bukak and dalam tu ada siaran untuk tv1, tv2, tv3, alhijrah, erama,ekorea tv, cctv news, mytv dan dokumentaritv.untuk radio lak ada siaran untuk kl fm. not bad la bagi aku.asalkan korang ada line internet yang laju korang dah leh pasang tv 1 malaysia ni.

so disebabkan sekarang aku dah ada tv 1 malaysia ni maka aku xde la ketinggalan lagi untuk menonton citer ampunkan dosaku kat tv3 yang bersiaran kul 4 ptg tu.agak mustahil la kan nak balik umah semata-mata nak tengok citer tu.at least skang ni aku dah leh buat keje sambil tengok cerita.hahaha dah macam bersantai je la plak.

tapi bila malam aku xdapat la tengok cerita yang ustaz don tu.almaklum le, umah aku xde astro so susah skit la nak dapat siaran alhijrah.hehehe.xpela.youtube kan ada.gunakanla sebaiknya ye dak.

so pada sape-sape yang kat opis xde tv tapi ada line internet yang laju, leh la try download program ni.boleh la tengok citer feveret kan.huwahaha

p/s : dok marathon cite ampunkan dosaku tadi kat tonton dari episod 1-7

1 comment:

Anonymous said...

memang boleh...abg dah buat dah.so leh tgk tv tp takde astro la -along

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...