~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Monday, April 13, 2015

single pertama dari hafiz zainal

Assalamualaikum

sekian lama aku xupdate blog.sebenarnya ada je entry nak buat tapi aku malasssss nak taip panjang2.entry gi langkawi baru2 ni pun aku xbuat lagi.huhuhu tapi untuk entry ni aku nak share pasal hafiz zainal dulu.

korang kenal ke x dengan HAFIZ ZAINAL ni??kalo belum kenal tu xpe aku paham.sebab hafiz pun baru nak menapak jadi retis.sebelum ni hafiz banyak buat cover lagu dekat youtube page beliau.korang boleh usha dekat https://www.youtube.com/user/yohafiz92 dia banyak cover lagu-lagu femes dan suara dia memang sedap la.orangnya pun boleh tahan hensem.haha

BIODATA HAFIZ ZAINAL

Nama : Muhammad Hafiz Bin Zainal
DOB : 1 Julai 1992
Kampung : Johor bahru
Adik beradik : 4 orang ( beliau no 3 dan lelaki tunggal di antara adik beradik)
Study : sekarang di UKM xsilap aku.before ni kat uni alexandria mesir dan dia bakal doktor gigi. woohot !!
Facebook page : https://www.facebook.com/hafizzainal92/timeline
Twitter :https://twitter.com/hafizza1nal
Instagram : https://instagram.com/hafizza1nal
Youtube page : https://www.youtube.com/user/yohafiz92/videos
Blog : http://flylik3abird.blogspot.com (lama xupdate oii)

ha tu serba sikit la pasal biodata dia.nak tau lebih2 gi la carik kat link2 yang aku bagi tu.jangan malas sangat okeh.hafiz ni aku mula kenal 3 tahun lepas xsilap aku.masa tu ternampak ada orang share pasal dia cover lagu kat youtube.saje la aku usha video tu dan eh macam best lak suara dia.

so dari situ aku add personal fb hafiz dan juga like page fb dia.sebelum ni dia pernah jadi antara peserta awakening talent contest dan pernah menang social media nova award masa APM 2013. eh kalo nak citer memang banyak la pasal dia ni. so kalo korang nak kenal2 dentist to be ni korang gi la usha link2 aku bagi tu.kat page fb dia pun boleh dengar lagu2 dia cover.so xyah susah2 nak bukak youtube.

nampak x yang tulis band page tu.sila klik situ okeh.
alamak lupa nak bagitau.hafiz zainal dah keluarkan single pertama beliau bertajuk cinta bukan jalan kita.yang ini xboleh tidak korang kena usha jugak kat youtube.sebab dia baru release single pertama dia semalam di youtube.huhu



so untuk hafiz zainal, good luck untuk karier dalam dunia seni ni dan juga dalam bidang pergigian.semoga kejayaan sentiasa menjadi milik anda dan bila dah jadi artis popular jangan somong lak.hehehe

p/s : pakej lengkap hafiz ni kacak + bijak + suara sedap

3 comments:

cik seliporjepon said...

aku pon memg follow update future dr. ni. Sbb encem kot. hahah
all da best HZ...

maisarah sarah said...

haha xleh bla wani.kikiki

Unknown said...

Kita WS dia TDI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...