~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, June 1, 2011

akhirnya..

aha haiii....hari ni aku dah berjaya jadi sebahagian dari family nuffnang...dah2 jangan bising2..aku tau aku ketinggalan zaman sebab baru nak join nuffnang.nak wat camne dah baru ari ni aku reti nak buat semua2 tu...itupun bukannya reti sangat pn..paham sikit2 je.hehehe..xpe la..orang kata slow2 blaja kan.
itulah dia iklan nuffnang
sebenarnya dari dulu ag aku nak join nuffnang.tapi bak kata aku tadi.aku xpandai.hahaha..serius ketinggalan zaman,tapi xpe ada aku kisah ketinggalan zaman pn.hahaha.k la nak sambung keje dah la xstudy ag ni.padahal esok interview ni.

p/s : doakan aku berjaya dalam interview esok k.

4 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

saya je tak ada lagi pasang iklan nuffnang tu...xpandai..hehe..

maisarah sarah said...

xpe2.slow2.kta pn xpndai sbnrnya.hehehe.tp dok godek2 lama2 leh la..tp xde la pndai mana pn.hahaha

bunga said...

sama la kita..hahahah..bunga pun terbaca blog seseorang jer baru tau pasal kewujudan nuf..ehhee

maisarah sarah said...

hehehe bunga tau xpe..nk wat cmne xpandai sgt psl blog2 ni.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...