~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, September 28, 2011

kena paksa rela =_=

assalamualaikum....

arini mamat poyo iaitu  si dia yang dalam entry INI sekali lagi minx tolong ngan aku untuk mempromote diri dia.aishh xabis2 mamat ni menjual diri dia.hahaha

dia ada buat satu fanpage kat facebook..konon-kononnya dia glemer sangat la kan orang nak like page tu.hehehe...tapi sebagai seorang kawan yang baik maka aku pon tolong la promotekan.di fb telah aku promotekan dan sekarang di blog lak.

gambar ni dipilih sebab ada angry bird ^_^
so pada mereka-mereka yang baca blog aku ni tolong-tolong la like page mamat sengal ni ye..sila tekan di SINI. maka berkenal-kenalan la ngan helmi ni.tapi agak untung kawan ngan dia sebab dia ni agak pandai dan jugak mempunyai ciri-ciri kepimpinan yang tinggi. daaannnnnn aku rasa dia ni single ag.hahaha

cuma dia adalah seorang yang sangat-sangat manja..over manja tau bukan sikit-sikit nya manja (=_=").kalo agak-agak xde member nak ajak bercuti ajak je dia..rasanya dia xkan menolak.hahaha ok dah start merepek!!

p/s: kalo baik ati like la page dia ek...sayang ketat-ketat pada yang like \(^_^)/

5 comments:

Ms. LaLA said...

sape die nie sarah? pakwe ea?

Ms. LaLA said...

sape die nie sarah? pakwe ea?

maisarah sarah said...

hahaha bukan la kak ila.ni mmber masa sekolah agama dulu.huhuhu.mat poyo

Ms. LaLA said...

selalu sgt buh gamba die... tu yg ingat ehem2 kau td.. hihi

maisarah sarah said...

hahaha xde la...dak manja tu member gaduh2 time drjh 4.huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...