~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Friday, September 30, 2011

jalapeno cheese powder

assalamualaikum

entry aku petang ni berpusing 360 darjah dari entry pagi tadi. pagi tadi punya entry agak sedih. tapi eptang ni punya entry agak best sebab story pasal makan.hahaha

sebenarnya akak aku yang suruh promote barang dia jual kat blog ni. aishh sejak akhir-akhir ni rajin betul aku nak promote orang.hehehe.

so akak aku dia jual jalapeno cheese powder.ha mende plak dah nama macam pak jalal kan.orait jalapeno cheese powder ni lebih kurang macam cheese kat cheezy wedges kfc tu. aku selalu kalo beli cheezy wedges tu mesti minx extra cheese maka akan dicharge la RM1. so pas ni xyah minx extra cheese dah.
sebelum dibancuh






lapo lak tengok suma-suma ni
bancuh dengan air
sijil halal
orait kalo sape nak beli sila baca maklumat di bawah :-

  • harga RM15 untuk 200gram means sepeket. kalo beli 2 peket dapat la harga RM14 sepeket. kalo beli banyak ag ada less ag. dun worry ^_^
  • postage untuk semenanjung malaysia  RM 6 dan sabah sarawak lak RM9 .tapi tu terhad untuk 2 pek je tau (kalo nak 3pek ke atas tambahan charge la kan)
  • bahan-bahan dia dari milk solids, modified starch, maltodextrin, dextrose, salt, mineral salts, vegetable powder, cheese solids, flavour enhancers, vegetable fat, glucose syrup solid, food acids, flavourings, mineral salts, spices, yeast extract, anti-caking agents, spice extract dan colourings (huh jenuh aku menaipnya)
  • cara bancuh sangat senang.hanya bancuh dengan air panas je.
  • no sijil pengesahan halal jakim adalah 010653.
  • made by orang malaysia kita sendiri. Industri Kecil Sederhana (IKS) bumiputera.
 so kalo sape rasa nak beli leh la usha-usha kat fb akak aku kat SINI..xpun kalo malas tulis je kat komen entry aku ni.senang je kan.any problem untuk contact dia juz bagitau aku ok. so jom try!!

p/s : sape ag nak aku promotekan ^_^ 

6 comments:

azreen ashreen said...

aiy0oo mkcik..t'g0de den..hehe

maisarah sarah said...

kalo tgoda beli le.hahaha

Iwanski said...

umang aaii... sodapnyooo.. bilo nak banje kite..? hehe..

maisarah sarah said...

hahaha bro iwanski.kalo nak kita blnja kna la blnja kita dlu.hehehe

azreen ashreen said...

aku terrgoda dgn mknn2 yg di saji kn 2..hahah..k0 ad juai? ley li..nk wt sndri malassss,, hahah

maisarah sarah said...

hahaha bukan aku jual meyh.akak aku yg jual.aku dh rasa dh.memang sebijik rasa cheese cheezy wedges tu.huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...