~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, September 27, 2011

blog wajib aku usha ^_^

assalamualaikum

aku ada banyak keje sebenarnya...tapi bile dah penyakit blur aku datang, aku sendiri xtau nak mula buat keje dari mana. so untuk menumpulkan penyakit blur aku tu maka aku pun update la blog.hehehe

kali ni aku nak bagi tau blog-blog yang wajib aku buka dan baca setiap kali ada entry baru. bermakna blog-blog tersebut adalah blog yang aku dah follow. walaupun tajuk entry diaorang macam hampeh aku still buka gak.apasal ek????

antara blog wajib buka adalah :-

azfar9897.blogspot.com - ujang(laki kak yana)
ctliyana86.blogspot.com - bini ujang
zackzukhairi.blogspot.com - pelukis kartun bulat2
www.ailylrozanna.com - pencinta kucing
kupukupukecik.blogspot.com - peri yang comel
www.contengconteng.com - pelukis terhebat
ainzulaikhas.blogspot.com - doodle cute
sentuhan-maya.blogspot.com - berjiwang seketika
tutorialuntukblog.blogspot.com - cikgu untuk blog aku
professoraredee.blogspot.com - upm student
hamiasraff.blogspot.com - kehidupan
www.inibelogsaya.blogspot.com - si cantik
meriahuoll.blogspot.com - kak senduk
tehsecawan.blogspot.com - pengajaran hidup
wanwma.com - info berguna
ramaramadiarykuh.blogspot.com - story dr BFF


*senarai itu bukan mengikut susunan ye!!janji suma wajib baca


blog-blog lain yang aku follow tu jangan risau.aku still baca gak.cuma lambat sikit la....entry dari mereka-mereka ni diutamakan.huhuhu.yang pasti semua blog yang aku follow adalah blog yang menarik.ada juga sesetengah blog yang aku xfollow tapi aku suka baca.sebab pe aku xfollow ek??blur jap so xde jawapan.

p/s : so jom sama-sama blogwalking >_<

7 comments:

Kancil 8349 said...

kancil tak tersenarai rupanya,...huhuhu..ndak apa ada lagi kan

Faaein Talip Roy said...

wah.. pasti blog2 yang bestkan..

ni tengah blogwalking lah ni.. ^^,

maisarah sarah said...

ala cikgu kancil jangan la merajuk.huhuhu...ada baca gak la.don't worry...kan dh kata still baca cuma agak lewat skit.hehehe

xmo majuk2 ye v(^_^)

maisarah sarah said...

hi faaein...bagi sy blog diaorang tu best.huhuhu

Kancil 8349 said...

bukan merajuk...hehehe..kancil akui masih belum sampai tahapnya...insya - Allah ia akan sampai juga...tahniah kepada mereka...hehehe

maisarah sarah said...

alolo majuk la tu...gaya ayat sebijik mcm majuk.insyaAllah akan sampai ke situ ^_^

maisarah sarah said...

izwanski nape komen awk masuk dalam spam..apakah?hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...