~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Sunday, October 2, 2011

semakin hampir

assalamualaikum

kalau perkiraan aku xsalah, dalam 4 hari je ag akan tiba hari tu.hurmm tapi ntah la.sekarang ni aku tengah serabut memikirkan benda yang aku xsepatutnya fikir *gaya macam orang bercinta je kan*. harapan aku bila tiba hari tu nanti, satu hari suntuk tu aku juz nak perasaan super happy je.without any problems yang aku kena pikir

kiranya macam hari pelepasan untuk otak aku rehat la.korang bayangkan la sedangkan nak tido pun aku pikir benda macam2 berkenaan life aku.so macam mana nk buat.orang kata time nk tidur tu jangan pikir macam-macam.juz rest je kan =_="

so juz doakan yang terbaik untuk hari itu nanti.tu pun kalo dipanjangkan umur la.hehehe

p/s : semoga semuanya baik-baik saja ^_^

2 comments:

Kancil 8349 said...

jangan banyak fikir...nanti terganggu kesihatan...

maisarah sarah said...

hehehe nak wat cmne dh nak terpikir.huhuhu..jangan risaU la.xde pape

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...