~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, June 29, 2011

dalam idup ko xde istilah sediakan payung sebelum ujan ek???

salam.arini xde entry wordless wednesday.sebabnya aku xtau nak letak pic pa.and kalo di ikutkan aku xnak update pun blog arini.tp disebabkan seorang makhluk tuhan yang ingat dialah terhebat di alam fana ni aku menggagahkan juga update ni walaupun dalam kesibukan skang ni.

mggu depan aku dah kena gi kursus untuk menambahkan ilmu mengenai pekerjaan aku skang ni.aku bajet nak settle la segala kerja sebelum gi kursus supaya masa aku masuk balik 2 minggu ag xde la keje aku menimbun.

tapi makin aku nak selesaikan makin menimbun lak yang datang.xkisah la kan tu memang kerja aku.so aku pun redha je la.nak kata apa.memang aku dibayar gaji untuk buat semua tu.

tengah aku khusyuk layan kerja aku ni dapat lak satu fax dari makhluk tuhan yang bajet hebat tu.terus spoilkan segala semangat nak keje aku.esok dah la meeting, apa benda pun au xprepare.yang buat aku terlebih hangin ni dia punya ayat memang menikam lubuk ati aku yang daif ni.

bukan ke dalam idup kita ni kena selalu sentiasa bersedia dan berwaspada.so salah ke aku nak bersedia dari awal sampai ko keluar statement yang ala2 membunuh tu.aku tau la aku ni orang kecil je.xde la sehebat kalo nak dibandingkan dengan ko.

selain tu agaknya ko memang xreti kot nak jaga ati org.ko xfikir ke benda tu boleh buat org malu ke,susah ke or merana ke.bagus sangat perangai ko kan.mementingkan orang lain sampai melanggar peraturan yang ko sendiri buat.

p/s : hati aku rasa sangat2 sakit skang ni.sedang merelease kan perasaan tu.semoga aku diberi kekuatan dan kesabaran

6 comments:

:.hafsah harun.: said...

sbr jer la mai...

maisarah sarah said...

memang tgh sabar pn..tp kadang2 teringat gak.hurm biarkan....

:.hafsah harun.: said...

em abaikn jr..angap 2 smua dugaan hidup...

maisarah sarah said...

hehehe..memang tgh cuba mengabaikan ni ha.hehehe..thanks yew

Ain Zulaikha said...

biasalah tu kekdang bila kite rasa kite dah cukup sabar dah... tapi sebrnya masih ada lagi saki baki sakit tu kan.. hurm saya faham.. just releks dan ignorekan semua tu

maisarah sarah said...

ain zulaikha : thanks for the comment. memang kena sabar dalam hal macam ni.tp bila makin kita bersabar makin menjadi jadi org tu cri pasal ngan kita lak.nasib le masih ada lagi sifat berhemah dalam diri.hahaha

anyway suka cartoon2 yg awk lukis.cuma saya jarang komen sebab lebih suka jd silent readers.hehehe v(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...