~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, June 7, 2011

mana satu yang perlu dipilih??

buat baik salah,buat jahat pun salah gak..ataupun kata lain nya bila buat baik dibuli tapi bila buat jahat dikeji.so kalo korang apa yang korang nak pilih.nak teruskan buat baik atau nak teruskan wat jahat (sambil gelak setan).

aku pun tengah confuse macam mana ni.sebabnya benda ni xde jadi kat aku pun (yeke xjd kat aku v(^_^).ntah la.kalo aku nak jadi baik sepanjang masa pun rasanya xsesuai kot di zaman sekarang ni.ala2 nak jadi girl melayu terakhir gitu.hahaha

tapi betul kan...bila kita ni baik sangat ngan org tu mula la.nnti kita yang dipijaknya...xde kesedaran betul orang tu.hampeh je..bak kata en mizam "tembak kasi mampus je". bila dah jahat plak memang *nates (jahat macam lahanat) abis.sampai xleh nk dibendung dah.ada yang sampai jadi gunting dalam lipatan la, musuh dalam selimut la and macam2 ag peribahasa.

hai la nasib...sentiasa xdapat memuaskan ati semua orang..pape pun semoga berjaya menempuh segala dugaan dengan baik, tabah dan sabar (^_^)

p/s : so apa keputusan yang the best skali??baik or teruskan menates (ada ke word tu)??

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...