~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Sunday, July 3, 2011

kursus di kajang

salam semua.skang aku ada kat oriental crystal kajang.sangat2 bosan sebab roomate aku sorg pun xsampai ag even aritu kata kena check in kul 1-3 ptg.bosan giler...nasib baik la aku ni bawak laptop dan berukband aku ha. believe or not wifi xde dalam bili ni.waaaa...xbest la giler..kat lobby ada lak wifi...apa la hotel punya tinggi grrrr...

tujuan utama datang sini sebab nak kena kursus pasal sawit.sebenarnya kursus ni xde kaitan sgt pn ngan aku.tp disebabkan aku dak baru maka aku kena la gi kursus ni.DIWAJIBKAN ok.xde talian hayat nak kata tidak.

kursus aku ni lak dari kul 8 pagi sampai kul 5 je.so waktu malam adalah free time.hehehe..nasib la ada gak geng2 masa aku blaja ritu kena kursus gak.xde la aku ni lonely sgt.maklum la aku ni kan ke pemalu.wink!wink!.

ok la aku nak layan citer coffee prince jap kat tonton.dah kebosanan.tv pun xde citer best.huhuhu

p/s : semoga ujian esok leh jawab.dah la aku malas nk study psl sawit ni.hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...