~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Friday, August 12, 2011

apa kes ni???

salam semua.start dari jumaat minggu lepas aku dah start busy.sebab barang2 aku dah sampai dari teluk intan.tapi xde la busy sangat pun sebab aku selalu je on9.terutama fb la.hahaha

tapi kat sini just nak tempek pic meja aku kat ofis ni.memang terrrramatttt cantikkk  -_________-". seyes weh aku pun xsangka itu meja yang aku dok.
cantik x meja saya *wink wink*.sila abaikan pc yang lagi satu tu
memang xde rupa meja org pompuan
amacam cun x keadaan meja aku.tapi jangan salahkan aku kalo keadaan meja tu bersepah gitu.salahkan keadaan meja tu.mana xnya keje dah la berlambak.terutama sekali keje aku ni memang bersahabat baik ngan kertas.so xpayah la nak halau kertas2 tu gi tempat lain.

ada ke patut dia bagi kitaorang MEJA KOMPUTER.ape kes???masa kat teluk intan meja besor kot.siap leh letak kotak ag atas meja tu.ni jangan kata kotak.nak letak henpon pun aku rasa nyemak je.nasib ada laci nak letak barang
nampak x perbezaan nya??
tapi nak buat macam mana kan.aku redha je la terima keadaan ni.hik hik hik.nanti jangan dak2 opis aku ni pelik sudah la.mesti bersepah-sepah barang aku sana sini nanti.hehehe.silap2 aku dok kat kaunter buat keje.terasa gak lapang nya.

ok la mau sambung buat keje.nanti kabinet or almari dah sampai maybe kemas sikit la meja aku.tapi MAYBE la.hehehe.so ada sape2 nak bagi tips meja sentiasa kemas??

p/s : jangan buat meja anda jadi macam meja aku ok.yang pasti ketua pejabat saya sempoi (^_^)

7 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

meja tu tak bersepah lagi..meja aku, suppliment pils pun ade...
hahahah

Dapatkan KADRAYA di Acapsuur (>,<)

maisarah sarah said...

hahaha akan dtg la acap.ni bru 2minggu msk opis baru.tggu dh sebulan nnti.kompem xde rupa meja dh.hahaha

KimiCnoL said...

meja dulu 2kali ganda besar dari meja sekarang..tapi keadaan meja mcm same je dari dulu smpai skrang..hahaha ;p

maisarah sarah said...

amboi kimicnol.ahahaha.tp betul le tu.sebab dh mmg tiap2 ari berdepan ngan kertas2 suma tu.tp xyah risau.bila time balik kompem clear.baik punyer.hahaha

Kancil 8349 said...

meja yang bersepah lebih menampakkan orang tersebut banyak kerja daripada meja yang tidak bersepah

Kancil 8349 said...

meja yang bersepah bermaksud orang nie banyak kerja berbanding meja yang tidak bersepah....walaupun meja orang tidak bersepah sudah siapkan kerja lebih awal....tetapi orang anggap meja yang tidak bersepah tidak mempunyai kerja....hehehehe...berhati2

maisarah sarah said...

kancil:yeke.heheh kalo cmtu nak sepahkan meja selalu2 la.weeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...