~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, August 9, 2011

aku lak yang eksited

salam semua, tadi around 1.35pm aku rasa ala2 sedih gak la.sebab baru je ketua aku tanya persetujuan aku supaya aku kerja pada ari isnin bersamaan 29 ogos 2011...giler ko xsedih. dah la kena keje sorang2 pehtu balik2 kampung esoknya dah raya.huwaaa xleh main mercun. *stok taun lepas ada ag*
nak buat camne kan.aku kan memang baik ati.disebabkan suma warga ofis aku ni dok jauh2 maka terpaksa la berkorban kan.ada sorang ag staf dah amik untuk ari jumaat.so ari isnin  xde sape nak jaga.maka aku la yang diamanahkan. xkisah la.janji aku dapat balik raya.balik umah awal2 pun nanti kena kemas umah.huhuhu

dalam tengah feeling2 sedih tu aku baca la blog yang aku follow.tetiba kan, adoih eksited ag.aku baca keputusan pregnancy test sis yana kat blog laki dia kat SINI.aku lak yang teruja lebih2 masa baca entry dari ujang tu.

ohh pandai ek diaorang rahsia2.rupanya sebelum ramadan aritu diaorang dah tau dah.punya la aku menunggu keputusan test tu sebab aritu ujang buat entry separuh je then tadi baru dia buat sambungan.hahaha.terbaekk arh. tapi diaorang dah bagi dah hint2 nya.tambah2 sis yana.banyak sebenarnya hint yang dia bagi.huhuhu
excited sampai nak buat macam ni =)
walaupun aku xrapat ngan diaorang tapi perasaan eksited tetap terlebey.huhuhu.so wish for sis yana adalah :

  • jaga kandungan elok2 ok.
  • jaga kesihatan dan makan minum
  • jangan stress2.
  • jangan buat keje berat2.
  • request je kat bro ujang kalo ngidam pape.jgn ngidam pelik2 sudah.
  • nanti bila scan bagitau ek laki ke pompuan.huhuhu
  • semoga sihat dan ceria selalu
p/s : adoiyai bestnya kalo ada baby (>_<)

4 comments:

Anonymous said...

agak kesian aku dgr kisah ko sarah...aku nyer kesah x tau ag huhuhu....mntk2 la xsame huhu

sasike berro said...

eh2x......clp bplih nem lak hihi...

maisarah sarah said...

hahaa ko jauh xpe.aku ni dkt.tu yg kna tu.huhuhu.agak2 dpt duit raya x?hahaha

sasuke berro said...

kn t nk dpt bonus...wit raya la tu agknyer...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...