~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Thursday, March 29, 2012

[LAGU 6] - Pedoman

assalamualaikum

lagu ni dinyanyikan oleh NORA J dan VOICES OF UMMI.adik2 kecil yang sangat cute tu,hehe.first lagu yang aku dengar daro VOU ni adalah lagu bismillah.comel je lagu tu.selalunya ada dipasang di radio ikim.

VOU terdiri dari 5 orang adik-adik iaitu aiman abbas, alif johan, hana hamdan, putri dahlia dan jihad hamdan.so cuba2 la search nama diaorang kat youtube tu.huhu


let's cekidaut movie pedoman by NORA J and VOU...lirik dia memang menyentuh hati [pause lagu background dulu ye]



LIRIK :-

Roda waktu tak pernah menunggu
Pergi terus berlalu
Segala dosa segala belenggu
Sesal menikam jiwa kuhiba, terasa
KebesaranMu… Lantas kutadah, berdoa

Tuhan berikan pedoman
Tunjukkan aku arah jalan yang kau redhai
Tuhan berikan pedoman
Dan bila kumenjauh,
Kembali ke pangkal jalan

Cahaya rahmatMu menyinar bahagia
Syukur hatiku rasa
Bergetar tubuh kusebut namaMu
Yang Maha Esa, Maha Pengasih Penyayang
KurniaanMu lantas kusujud, bersyukur


Tuhan berikan pedoman
Tunjukkan aku arah, jalan yang kau redhai
Tuhan berikan pedoman
Dan bila kumenjauh,
Kembali ke pangkal jalan

Oooooooooooo……

Biar pedoman ini
Berkekalan dihati, selamanya
Pengubat jiwa, penyinar bahagia
Inilah kasih yang kita damba

Tuhan berikan pedoman
Tunjukkan aku arah
Jalan yang kau redhai
Tuhan berikan pedoman
Dan bila kumenjauh,
Kembali ke pangkal jalan …

p/s : nak buat entry lain tapi malas nak menaip.huhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...