~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, March 20, 2012

[LAGU 4] - Ku Ingin Bahagia

assalamualaikum

lagu seterusnya...haha dah macam buat permintaan lagu kat radio lak.okeh lagu yang ni aku terdengar masa aku tengah feeling2 tengok drama melayu kat tv rtm.aku memang peminat tegar citer melayu.xkisah la orang kata citer melayu xde kualiti ke aper.

so lagu ni ada 2 version.satu nya versi melayu dan satu ag versi jepun.tapi yang asalnya adalah dari jepun.part paling suka nyanyian part 3,hehe.so jom dengarkan sama-sama [macam bese pause dulu lagu background blog] ^_^



LIRIK

Berikanku bahagia
Hidup bebas
Mencari jalan sendiri
Jauhi alam derita

Ku jangan diganggu lagi
Kasihanilah
Ku ingin nikmat bahagia
Menempuh hidup baru

Kata manis sumpahan
Janji akan setia
Curahan ketika kita
Dalam bermesra

Oh itu
Hanyalah godaan
Memujuk hati ini
Oh itu telah pun ku tahu
Diriku telah terpedaya

yang ini pulak version dari jepun by momoe yamaguchi



p/s : layan la ye.rentak zaman dedulu sikit.hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...