~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Friday, March 23, 2012

kepala berpusing-pusing

assalamualaikum

semalam tak terduga terjadi satu kejadian.masa nak amik wudhu' semalam ntah macam mana boleh pulak terjatuh.maybe sebab dinding yang licin dan juga badan yang licin.huhu. masa tu badan xde rasa sakit langsung.cuma kepala aku berdentum kemain kuat lagi.

masa tu aku dah cuak dah.siap dah nangis-nangis ok sebab takut jadi benda xelok.keluar dari toilet terus siap2 solat maghrib. baca yasin sekali then terus siap-siap gi klinik.memula usha klinik panel pertama, kemain ramai lagi orang. so decide gi klinik yang kedua.ingatkan xramai tapi ramai jugek.nak tak nak aku dok gak la kat situ sebab malas nak gerak sana-sini.

doc tanya ada bengkak ke x and ada pening-pening or x.then dapat ubat bengak,pening, antibiotik dengan apa ntah ag satu. nasib baik la klinik panel.kalo x melayang dah rm33. huhu. dah lepas melantak ubat bagai sakit kepala xilang gak.sampai la aku tertido kul 12.30am tu.pagi ni bangun xde rasa sakit kepala dah

mak telefon tanya amacam kepala.aku cakap ok je la.mak dok risau dah.dia suruh jumpa doc kat tapah nanti then buat xray.takut jadi benda lain lak.tapi tetiba je sekarang ni aku sakit kepala balik.uhuhu kepeningan lagi ni ha.jap ag nak balik tapah lak. owh lupa nak bagitau.housemate aku kata dia dengar bunyi jatuh masa dia tengok tv.kuat giler dia kata.haha.seram lak aku.

p/s : apa-apa pun semoga tiada benda yang xelok jadi.doakan aku cepat sembuh ye.amin

2 comments:

azreen ashreen said...

semoga takde pape yg serius..sila la buat xray..muahaha

maisarah sarah said...

alhamdulillah sihat.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...