~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Friday, March 30, 2012

bergaya sakan

assalamualaikum

bila dah keje ni life mesti la lain sikit kan.sedar xsedar 03.05.2012 nanti aku akan cukup setahun keje.tapi lambat lagi tarikh tu.huhu.aku tengok member-member yang dah keje suma dah pandai bergaya.dengan kasut heels mahalnya, baju pun kemain bergaya dengan kereta lagi.huhuhu

aku....aku macam biasa je.walau dah keje pun suma tu xnampak.sebabnya duit gaji berhabis beli benda makan.sebab tu la badan pun amcam di pam. lagipun aku bukannya selalu gi lepak shopping complex.kalo x memang aku dah rembat dah sebijik dua handbag. handbag yang ada sekarang ni pun akak aku yang belikan.haha

orang kalo dah keje ni gaya memang lain la.kasut pun pakai heels, hand bag, tudung comey2 and baju pun cantik. tapi aku ni....gi keje pakai selipar, beg pulak bawak beg free dari mpob je.baju ngan tudung tu yang bese2 punya.haha.malas nak bergaya sakan sangat.nak bergaya lebih2 pun sape nak tengok.umah pun area belakang opis je.

kalo pakai heels pn xde guna sebab nanti kena bukak kasut.kalo pakai hand bag pun xde juga guna sebab xde ape nak isi. lagi pulak kat opis ni aku sorang je pompuan.so xde nak kisah sangat.haha.jarang aku nak pakai beriya sangat.gi kedai pun aku dok sarung jeans,tshirt,tudung ngan sweater.kasut dah tentu2 la selipor.haha

xkisah la pape pun kan.janji hati cantik.ewahh.haha.eyh sape-sape yang ada blog resepi mudah dan detail sila tinggalkan link ek.aku tengah mencari resepi senang2 ni nak try.muahaha

2 comments:

Faaein Talip Roy said...

bersederhana itu lebih baik.. hehehe.. [^__^]

p/s: wah..nak masak2 yer.. jangan lupa pos kat akak sket.. ;P

maisarah sarah said...

ingat nak bg..tp aiskrim nya ttgl kat tapah.haha.kalo x leh makan.huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...