~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Monday, July 18, 2011

trauma seketika!!!

hello guys.hari ni rasa sedikit trauma coz ada mamat bermotor ex5 biru buat aku seriau.al kisah,,,,sebelum balik teluk intan tadi aku gi isi minyak kat shell tapah.masa aku nk letak balik pam minyak tu ada satu moto dgn baik punyer pi langgar moto aku.padahal masa tu aku xtutup ag tank minyak tu.
just a pic
aku agak terkesima seketika sampaikan aku xmarah mende pn kat mamat tu. nampak x betapa baiknya aku =,=. giler ko xterkejut tetiba je dia langgar.pehtu dia bagi alasan baik punyer. "kak sori kak.brek belakang saya xmakan.sori kak. (dan beliau mengulang word sorry tu sebanyak 4 kali). 


der, sori2 gak.tapi pehal alasan ko macam xkena je ngan keadaan masa tu.pe jadahnya brek moto ko xmakan tp ko sebok dok vroom3x kat shell tu.dan pe jadah gak ko dok bawak laju2 kalo dh tau brek moto ko xmakan.alasan xlogik la der.apasal ko xbaiki brek moto ko tu kalo dh tau ko nak gna.kan dh nyusahkan org lain.nasib la aku xde mood nak memaki orang masa tu.kalo x agak masak gak la ko disitu.

dah la ko merugikan minyak moto aku sebab tertumpah masa moto tu jatuh.dan yang lagi aku hangin bila tmpt letak kaki bhgn belakang tu bengkok ko bt.jawabnya nk kena ketuk la tu.nasib la moto aku tu jth atas kaki ko *padan muka*. kalo x aku rasa dah calar balar dh moto tu.kompem ko kena maki ag skali ngan aku. der jangan ingat aku xcam ko ek.sori skit.no plat moto ex5 biru ko tu pn aku ada ok.nasib ko la.aku ni jenis yang mencatat no plat vehicles yang bt spoil ngan aku.

disebabkan ko gak la aku sampai menggeletar kaki masa bawak moto nk balik t.i td.elakkan aku ptah balik umah je td.smpaikan bwk moto pn dh xbrpa btul dh.aishh!!!

tapi kan aku rsa mcm ada agenda tersembunyi lak.sebab kalo ikt logik bila nak isi minyak xkan la nk merempit gak kan.pastu why ko bawak laju2 kalo dh mmg ko nk stop kt pam minyak tu.ke mamat tu plan nak meragut beg aku tu???sebab aku xnmpak pn ko isi minyak masa aku check moto aku td.

atau sebab masa aku gi byr kt kaunter aku tgglkn beg balik kg dlm raga moto.maybe mamat tu bajet aku bawak handbag kot.uishh bayak sgt kemungkinan ni.tapi bila pikir2 balik memang macam ada agenda di sebaliknya.hurmm....xtau la,jnji aku selamat.xde pape hal yang jadi. tapi still trauma. (=_=")

p/s : berhati2 yer kawan2 masa bawak moto.tambah2 yang pompuan.macam2 kemungkinan leh jd

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...