~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Friday, July 22, 2011

lahanat betul le!!!

salam jumaat suma.moga diberkati selalu di penghulu segala hari bersamaan jumaat.ntah pape kan.tajuk kemain ag jahat tetiba mukadimah entry baik je.hahaha

semuanya sebab semalam blog aku xleh buka.hehehe.sengal kan.xleh buka blog sehari pn dh kecoh *annoying*. aku sejak akhir2 ni tetiba excited nk buka blog je.tambah2 nak tengok siapa yg tinggalkan jejak lepas menyinggah di blog huduh ni.

dengan ke excited an aku tu, aku pn klik la link.sekali yang kuar adalah "maisarahlove.blogspot.com can't open because contains wanwma.com content that have malware.please try tomorrow or next time.it's may cause from a hacker". (lbh kurang mcm tu la aytnya.xigt lak ayat full)
pic dari si hensem google
so warning tu kata ag kalo aku proceed maka lappy aku akan dibanjiri dgn malware.waahhh!!xsanggup ai.dah la segala keje aku smpn dalam laptop ni.nnti elok fail meja dah siap, sia2 je kena bt balik semula.adoih...

then aku panjangkan ke owner blog iaitu wan wma.aku tanya "kenapa bila saya nak buka blog, ad tulis content dari wanwma ada malware". so ini jawapan yang wanwma berikan.

sangat hepi sebab dah boleh buka blog sendiri dan paling penting boleh buka blog wan wma balik.sbb blog dia ni ada unsur2 rohani.dapat la sedikit sebanyak memberi pengajaran dan peringatan pada aku ni.

p/s : pada hacker tu xyah le nak hack2 website.xbest la mcm tu.

2 comments:

CiK PoT 's said...

Salam.. sara salam perkenalan dari akak. akak adalah kakak kepada cik lala... hakikat kehidupan tu... selalu baca komen sara kat dier...

maisarah sarah said...

owh kak wani ek.kalo xsilap keje kat jp kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...