~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, April 19, 2011

windows error????

anyone...sape yang pandai bab2 laptop or yang seangkatan dgn nya??
sebabnya lps aku syok2 main game tadi aku cadang la nak buka internet gna berukband aku tu...
tapi ntah macam mana...
tgh sedap2 get ready nak teruskan misi on9 laptop aku terpadam.
owh sgt xbest

aku on ag skali dan sgt mengecewakan coz dia hanya idup utk beberapa minit je.
pastu dia mampos balik.
aduh!!apa sudah jadi ni,
aritu dah jadi dh gini...
pastu dia xjadi lagi.but now dia jadi balik..
aish!!!apa kah masalahnya???

adakah sebab laptop aku xpakai antivirus???
coz aku rasa dh dekat setaun laptop aku xde antivirus.hehehe.
tapi memang bengang la kan..tgh best2 nak on9 leh plak dia mampos.
dah idupkan balik pn mampos ag.
geram kowt!!

dan secara tiba2 nya tadi gak...tgh syok2 layan fb.
dia note kat desktop aku "windows error" then terus terpadam..
owh apakah???
adakah ini tanda2 laptop aku kena anta msk wad utk pemeriksaan lanjut???
hurm..rasanya xyah ag kot..duit xde lorh nak anto msk wad.
tggu aku dh keje nnti kalo btul2 ada prob bru aku anto.
sebab masa tu dh ada duit.wahaha

p/s : anyone yang baik ati hadiahkan aku tablet or ipad.hehehe

2 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

jgn tunggu lama2..nnti laptop makin sakit teruk..hantar hospital k..kesian laptop sarah..:D

maisarah sarah said...

owh tidak!!!bukan xmo anto spital tp fulus xmengizinkan.hehehe...tggu dh da fulus bru leh anta.huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...