~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Thursday, April 14, 2011

alHAmDuliLLah

alops geng.
arini aku sgt2 hepi lorh (^_^)
tau sbb per????
sebab nya aku dah dapat keje la..
dapat dekat mpob sri iskandar..
baru buka kot ofis tu.huhuhu
tapi pape pown kena tggu surat gak..

sebabnya aku still xcaye ag aku dpt..
aku mana leh jwb masa dia intvw ritu..
mmber aku yg leh jwb pn jd smpnan je..
so mmg aku xharap.
memula mmg xnak call pn mpob...
tp pas mmber2 suma suh call.
aku pn call la jgak.

dan alhamdulillah rezeki berpihak pada aku..
kena lapor diri pada 3 mei 2011.
aku bersyukur giler sbb dpt keje ni...
yela mak aku selalu doa aku dpt keje..
masa mak kat mekah mak ada call aku 
dia cakap "adik buat solat hajat.mak ari2 doa nama adik ngan kawan2 dpt keje"
sayu kan..
memang serius aku rasa sayu giler masa dgr mak kata gitu.

dan aritu aku xtau mcm mana aku ni leh plak rajin mengechat ngan kawan ip aku.
masa study dlu xpenah ckp kot ngan dia..
so lps abis ip ni juz chat kat fb je.
dan ntah macam mana lak kan dia ni bakal jadi ofis mate aku.
wahaha macm xcaye beb.
dia ni dah la giler bola..
penyokong tegar ultrasel dan ultra malaya.
xcaye dia ni penyokong tegar??
tapi at least aku ada member gak kan..
dan yang penting aku dpt area perak gak.
huhuhu

and for my bff 4ever
after this saya tolong bagi semangat kat ko lak ye.
moga ko pn berjaya dapat keje yang best..
nanti leh makan stik sama2
(^_^)

alhamdulillah

p/s : aku tetap doakan kawan2 aku yang lain dapat keje secepat mungkin..sedih kot dgr diaorg xdpt keje..aku dapat rasa coz aku pn penah rasa mcm tu..
moga mereka berjaya dapat keje.AMIN
 



6 comments:

am3r0L said...

haha. terharu gler beb. sob sob sob..

maisarah sarah said...

chit xde mknanya nak terharu.hahaha

Devil Inc. said...

Uh, dah dapat kerja kan? Okey, mari belanja makan gaji yang pertama nanti ye? :P

azreen ashreen said...

wehh ..
tungu aku pat gaji lu la baru mkn stik sme2 ..aku banje air k0 bay0r stik b0le?
hehehe

maisarah sarah said...

ramai nih minx blnja..kena tggu turn ar.hahaha

maisarah sarah said...

uish sggh xfair beb..hahaha..aku blnja stik ko blnja chicken chop la...
air suh org kedai tu blnja.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...