~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Sunday, April 17, 2011

~ aishhh ~

aits!!hepi day fwen...eyh satu soalan la nak tanya kat korang2 yang membaca blog aku nih..apa pendapat korang mengenai blog aku nih????penting ni jawapan pada soalan nih..so sila2 la rajinkan jari-jemari anda menaip k.huhuhu

sebabnya kan....aku rasa blog aku sangat2 xbest (betul kan).benda yang paling aku suka bila bukak blog usang aku nih ialah dengar lagu.hahaha..wah!!macam la xde music player kat lappy ni smpai nak dgr lagu kat blog.giler sengal.selain tu aku just suka baca komen2 coretan dari org lain...sebabnya xramai pn yang mengomen.balik2 org yg sama jerk.hehehe..sbb tu aku kata blog aku sgt xbest.

aku selalu gak baca pasal nak improvekan blog ni bagi banyak orang melawat...cthnya macam mana nak bagi tingkatkan traffic.masalahnya kan..mende traffic tu pn aku xtau.hahaha..sangat bengong.sebabnya aku berjinak2 dengan dunia blog ni pn sebab termakan dgn ajakan my kks tu (apa kks tu??mksudnya kawan karib selamanya) hehehe....so sangat2 bangang pasal blog memblog ni...xkira la dari segi entry or everything.

orang kata entry kena best baru la orang nak baca blog kita...macam incik zackzukhairi kata "blog yang best xperlu cantik pown...tapi kalo dah content blog tu mmg best orang still akan masuk gak".yelah.macam blog dia tu kan..bape ramai yang suka baca...masyuk gak la dia kan.so untuk itu aku kena la pndai wat content gak.tapi masalahnya aku ni memang sangat2 'pandai' bab-bab karangan nih (^_^)

selain tu aku nak try bt nuffnag pnya iklan...tp kan...aku terlebih pandai la bab tu.sebab aku bila buka jerk nuffnag tu haram sepatah pn aku xtau nak bt pe.hahaha....so blog aku ni hanya lah blog yang kosong sahaja yang memaparkan kisah hidup aku.bila rasa nak share aku taip la kat sini kan.tapi tu bila line maxis berukband aku ni laju lar (-_-")

okay becoz of that sila lah berikan komen2 anda kepada blog saya ini...tapi untuk menaiktarafkan menjadikan blog saya ini lebih baik akan saya usahakan walau xtau biler (^_0) jangan marah ek...gurau jerk. insyaAllah akan ada one day saya akan try buat yang terbaik ag.hehehe...

dan kepada sape pndai subjek karangan meh sini tunjuk ajar mentee anda nih.pada mr muncung man sila ajar saya melukis.sebab saya jeles dgn lukisan anda yang xbrpa nak matang tu.hehehe.kepada miss nuklear sila ajar saya macam mana nak cantikkan keadaan blog saya seperti anda (^_^)

p/s : sape baik ati nak sponsor aku untuk internet yang lebih laju????


8 comments:

azreen ashreen said...

adehh ..
asal tetibe lak nih kn?
asal kn k0 sndiri da puas aty ngn bl0g k0 tuh 0ke pe..
kal0 nk wt entry yg bes2 cer k0 cter sal bnde yg salu sgt jd.. cm isu2 smase gitu ..heheh ..
ta p0n wt entry yg ala2 b0le menikam kalbu kal0 0wg bace ..
baru la syiy0kkk ..hhaha..
:)

maisarah sarah said...

wah ehehe...pada pndpt ko blog aku ni ok x??

aku bkn xnak bt psl isu smsa..tp aku ni kmlasan nak mengkaji lbh lanjut.baca paper mmg ari2 pn.tapi...

nak bt cter yg menikam kalbu xpndai le..kena gi sekolah balik bljr penulisan.huhuhu

tp thanks gor the comment.hehehe

azreen ashreen said...

hahah ..
p0r me as a beginner like u n me ni kn ..
0kex laa ..
laen la kal0 k0 mmg da lme bl0ging
kn ..
tape nextaim ley impr0ve kn lg ..
aku da maleh lak nk update2 nih ..
heheh
ad cter t bru aku update ..

maisarah sarah said...

wah beginner ke??ce ko tgk skit kat bawah skali blog aku tu...dah bape lama blog aku dh berfungsi...dah 4 bulan chek..

xde mkna nya nbru nak mula.hahaha..yang sebenarnya aku ngan ko sama2 pemalas.hehehe..

tapi aku rajin skit dr ko sbb aku rajin sign in.wahaha

azreen ashreen said...

hahahha ..
aisehh k0 nih .
ta ley nk k0rnar ckit ..
hahaha ..
phm ke k0rnar nih?
heheh ..
yer aku mmg mals p0n ..
t dtg ilham aku yg m'buak2 bru k0 tau ..
bukak bl0g aku p0n k0 ta nk ..
hahahah

maisarah sarah said...

hahaha..kalo aku xbuka tu mknanya siput aku yg lembab...bukan sbb aku mls.wahaha

Devil Inc. said...

Aaa... Emmm... Nak ajar? Aiyoh, saya punya blog pun hancai boncai :P

P/s : Daku buat blog bukan sebab nak menonjol, cuma rasa mahu tempat untuk menulis :D

maisarah sarah said...

tapi sy sgt suka blog anda..ada rbot tu.wahaha..cute lorh...mcm berteknologi tggi nya blog..leh x??hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...