~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Monday, April 18, 2011

~ BersYukUR SeBAb SayA KEnal Kamoo ~

haits!!entry arini special utk ko la NURUL AZZREN BINTI ROSLI.hehehe..besar punya aku wat nama ko.wahaha.apasal tetiba aku nak wat entry pasal ko kan...jawapannya adalah sebab aku tetiba je rasa teringat manyak2 kat ko.huhuhu

ko ingat x bila kita mula kenal and bila kita mula rapat???kalo xsilap aku kita dah mula kenal since tadika kan means masa umo kita 5 taun.makan megi goreng yang arwah cikgu aida wat sama2.main buaian sama2.huish lama gak kan..kalo kira sampai sekarang nih dah 17 taun kita kenal..dah macam org bercinta lak.hahaha.dan kita mula rapat since kita form 1.
jumpa xdimana muka ko dan muka aku??hehehe
sebenarnya kan beb aku nak bagitau something nih....(nak jadi jujur jap so jangan marah i k)..dulu kan masa form 1-3 aku selalu ngumpat ko tau.aku selalu kata ko ni menyakitkan ati,xreti jaga perasaan orang,cakap lepas and lain2 lagi.aku kadang2 terasa ati kot bila ko cakap lepas gitu.kira macam terguris la plak an ati nih.malam2 nak tido aku nangis bila pikir...sob sob sob......so aku nak minx ampun manyak2 yek.

tapi tu dulu beb,skang aku dah jadi lali dah ngan perangai ko tu.aku rasa macam ko ni betul2 mmber aku masa aku nak masuk teknik.pergh!!sedih kot...ko dpt teknik sama aku tapi ko xgi lak kan.masa study kat sana la aku terpikir yang ko ni among the best.kadang2 aku rasa mmber2 aku kat tekni xleh challenge ko...aku dah xkisah dah ko ni ckp lepas ke mende pon.sebab aku dah bese dh..dah biasa sangat dah dgr ko melalut tu.dan dah biasa sangat dah kalo ko nak nangis tu pehtu xnak story tu maka aku diam je la..kang kalo tanya kang ag kuat ko nangis xpun aku yg kena maki...hehehe so juz tggu masa utk ko story je la kan.

aku igt ag kot ko citer masa tu form 4 or 5...ko nangis masa dalam kelas.dak2 ni baru ag kat sekolah tu.so diaorg xberapa kenal ko.diaorg sibuk tanyak apasal ko nangis..dok paksa2 suruh ko citer.last2 diaorg yang kena marah.hahaha..kelakar pn ada aku dgr ko citer time tu kan.tp tu la dah gitu pesen ko.yang pasti feveret ko gi bilik kaunseling.hahaha

kadang2 aku rasa macam perangai kita dua ni dah bertukar kot skang.dlu ko yang agak suka cakap lepas,takut ular,suka maki hamun..but now aku rasa suma tu dah ada kat aku..dan ko dh jadi baik macam aku dlu.hehehe...sudah tukar la weh.tapi yang best ni kita gak ada persamaan..saiz memang xsama la kan.yang sama nya sebab kita dua pakai spek mata (^_^).suka gosip2,suka melalak kat pekan tapah dan suka membebel dan melalut.hahaha

skang ko selalu bagi support kat aku.bila aku gi interview mana2 ko msti msj kata2 semangat dan bila aku xdapat keje tu ko mstu nasihat aku.antara ayat artis ko "ala beb,rilex ar...mungkin belum rezeki ko lagi.mana tau kalo ko keje situ ko jd pape ke.ha kan xbest tu.mesti ada hikmahnya".so lepas je dari tu ak rasa relax skit...sebab betul gak ko kata tu...

ingat ag x masa kita lepak2 kedai cik ti makan laksa,jalan2 gi we one shop,masuk guardian juz nak rasa aircond,rempit gi wedding sheenah,keje kat petronas dan paling pnting gi meronda pekan tapah sama2.hehehe..serius best..tapi yang xbest nya ko tu janji paria.hahaha..janji kul 10.30 kul 11 baru ko sampai.dan disebabkan itu bila nak kuar ngan ko je msti aku yang sampai awal dan kena tunggu ko.aishh!!!sangat geram masa tu.

tapi kan beb ko perasan something x???sepanjang kita jadi BFF ni bape banyak gambar yang ada pic kita berdua....aku rasa dalam simpanan aku ada 2 je..itu pn pic zaman selenge punya.apa la kan jumpa selalu..time2 aku lepak umah ko ke, xde langsung amik pic kan.hahaha.

ni serius muka aku sgt selenges
ni second pic yang ada kita dua.
so beb mana gambar2 berdua time dh matang nih.hahaha..macam xnampak bayang ke pn.hehehe...cerita macam2.rahsia pn dah jenuh kena gali dan kena kambus tapi pic kita dua xde.waduh...pas ni kita gi photoshoot pic kita dua yek.hahaha.

but seriously i wanna thanks to u coz become my friend....aku rasa ko insyaAllah sahabat sejati aku...walau pn aku rasa down ko selalu bagi semangat kat aku even jawapan ko tu jawapan artis.aku xdapat sangkal ag ko memang seorang yang pandai menasihat and aku juz pandai mendengar.tapi percayalah walau aku xselalu menasihat xbermaksud aku xcare pasal suma tu.aku juz xpandai nak bagitau and aku minx maaf kalo aku selalu xserius dalam memberikan pendapat aku (wah ada gaya serius tak ^_^  )

dan paling penting aku sntiasa ada untuk ko minx tolong,aku igt ag kot aritu tetiba ko call aku sambil nangis and tanya "kalo ko susah aku akan tolong ko x".and i say "mestilah aku tolong ko".then ko kata xpe la thanks dan terus letak phone...ak rasa pelik gak masa tu..bila au tanya ko kenapa...ko juz kata xde pape.
so i juz hope we will be friend forever and ever (^_0)....and sorry for everything...

p/s : bila ag nak gi menyemak kat pekan tapah nih.hehehe

3 comments:

azreen ashreen said...
This comment has been removed by the author.
azreen ashreen said...

beb ..!
siyes aku nanges k0t bce entry k0 nih ..
t'haru beb ..
huhu ..
aku p0n da ta ingt da bnde2 tuh ..
lg2 sal aku k0l k0 taim nanges ..
ad ea?
hehe ..
sal ngumpat2 2 aku ta kesa ..
aku tau bukn sume 0wg ske aku ..
da bese beb ..
0wg cakp aku mcm2 ..
tp dye0wg ta knai aku spe ..
kal0 k0 nk tau ley d kate kn sume dak uma aku tau sal k0 tau ta ..
heheh ..
lebleb aku p0n tau ..
c0z k0 la kawn plg baek n plg juj0r yg aku pena ad ..
aku p0n nk mnx maaf tau sal aku cakp leps d0lu2 tuh ..
bese la beb ta matang ..hahah
mekaseh tau beb ..
jd kawn aku ..
hehe .. BFF 0kex ..
sayang k0 la!

maisarah sarah said...

wah aku glemer la ni yek.hehehe..i like.hahaha...

so bila nak photoshoot ni?hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...