~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, April 26, 2011

gelang kristal yang comey (>_<)

anyone yang suka kumpul gelang kristal x??so pada yang suka kumpul or minat dengan gelang kristal leh la try usha kat fb akak aku..sebab dia skang tgh menjual gelang kristal and ada gak ar rantai mutiara.

aku sebenarnya berkenan ngan satu gelang kristal nih sebab kaler dia kowt.hahaha..bese la aku kan 'ribena' skit.hehehe.
warni warni gitu ^_^

cantik kan...


harga setiap gelang kristal ni pown xmahal.juz dalam RM10 - RM25 (xtermasuk postage)..boleh la tu kan..comey2 gelang nya..so kalo nak cuba try usha album nih gelang kristal....kalo nak juz pm akak aku tu yek  (^_^)..kalo nak diskaun minx kat dia jgn minx aku ok.aku tolong promote je even xmacam promote.hahaha

kalo nak yang mahal pun ada...juz usha kat album dia ok.

p/s : beli jangan xbeli k..xpun belikan untuk aku.hehehe...konon2 macam adiah la.hahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...