~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Monday, December 19, 2011

wedding shahida & zamani (16/12/11 - 17/12/11)

assalamualaikum

perhatian: banyak pic dalam entry ni ^_^

hari jumaat lepas aku gi menyemak kat majlis nikah kawan aku kat tapah.saje je nak menyemak walau dia xajak pun.ada aku kisah kan.hahaha.so aku nak tepek pic kat sini.walaupun aku xreti edit tapi gasak la.aku pedulik hape kan ^_^

ada 4 persalinan. nikah, berinai dan bersanding dua pasang
menanti saat dinikahkan
hati dup dap dup dap x makcik.hehehe
kami sedia menemani dia ^_^
selamat dinikahkan.alhamdulillah
satu lagi masjid telah dibina.perhubungan yang halal
ciuman kasih dan tanda cinta mereka
doa dan restu ibu ayah dipohon
pasangan yang secocok
kami memang suka menyibuk :p
jeles tengok pelamin dia
malam berinai
direnjis oleh ibu dan ayah
kasih adik kepada kakak tersayang
tanda ikatan yang terjalin
aksi pengantin 1
aksi pengantin 2
ikatan kuat antara mereka
ada pulak kembar xrasmi  >_<
kami memang suka buat huru hara ^_^
kami lagi!!
comel x?hehehe
kami berdua BFF
hidangan dan cerderahati dari pengantin
sebelum bersanding ^_^
setia menemani
pengantin kena kemas sendiri lepas pose.hihihi
bergosip dulu sebelum sanding
menanti untuk bergandingan berdua
sebelum digandingkan
berdua bersatu  \(^_^)/
di pelaminan indah
bersama pengapit
keceriaan raja sehari
usik mengusik menambah bahagia
sama je dah kaler pic ni
persalinan kedua
keluarga bahagia ^_^
finally perjumpaan bersama mereka 
so tu la suma pic yang aku dah gabungkan supaya xjadi lebih berlambak kat blog nih.semoga perhubungan mereka kekal hingga ke syurga dan bahagia selamanya.xnak gaduh-gaduh ye.dah la pas ni makcik tu ikut asben dia gi sabah,.wah lama la xleh jumpa.huhuhu.aku ngan azzren dah excited terlebey sampai 4 kali datang tau.hahaha

lastly lama xjumpa member-member sekolah yang lain.pic last tu antara member yang kitaorang jumpa.masa tu xde tanya lain suma soalan tanya pasal " ko buat ape skang".hahhaa xleh bla member aku cakap aku dah keje ni leh la kuar kete.masalahnya der aku ni lesen menang ada tapi buat gambar je pun.haram aku reti dan xberani nak bawak kete tu.

p/s : syok pulak tengok orang kawen nih

2 comments:

EYDA REINOKU said...

syok ka tgok org kawen..kawen la..hehehe

maisarah sarah said...

hahaha seronok la tgk org kawen.best je.hehehe.

tunggu suami wanna be xjumpa2.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...