~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Friday, December 9, 2011

HASRULHASSAN.COM : Kami Blogger Baru

klik SINI untuk join


assalamualaikum

hari ni aku nak join segmen dari blogger hasrulhassan.aku tau segmen ni pun dari blog encik angah. so tahniah kepada encik angah kerana telah berjaya menarik aku join sama.hehehe tujuan segmen ni dibuat adalah untuk mempromo kan blogger-blogger baru yang ada blog.

syarat nak join segmen senang dan cukup mudah dan bolehla refer di blog beliau.

firstly leh panggil aku maisarah or sarah .aku anak bongsu dari empat beradik dan berasal dari tapah perak. baru bekerja selama 8 bulan dan perlu selalu berinteraksi dengan pekebun kerana merupakan salah satu bidang kerja aku.


baru berblogging selama setahun 3 minggu dan blog aku lebih kepada cerita mengenai aku dan keadaan sekeliling aku. ikut pada mood untuk buat entry yang macam mana.


selalu menjadi silent readers dan akan tinggalkan jejak jika ada kotak shoutbox. komen akan diberi jika aku rasa layak memberi komen.


okeh itu je serba sedikit idea yang aku ada untuk tempek di segmen ni. so pada sape-sape yang nak berminat untuk blognya di promo leh la join segmen ni.nak tau lebih lagi boleh la usha kat hasrulhassan.com. jangan lupa yek...selamat menyertai segmen ^_^

owh tarikh tutup segmen pada 10 disember 2011 jam 5 petang.

p/s : ni segmen kedua aku join.hehehe

8 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih kerana sudi join segmen saya

ace said...

happy blogging frenz :)

Hans Mohd said...

salam ukhuwah, salam singgah dari segmen hasrul..

maisarah sarah said...

thanks kerana sudi bt segmen HH ^_^

HEPI BLOGGING JUGA ACE =)

salam ukhwah juga hans :)

Ms. LaLA said...

Selamat maju jaya sarah.. (tibe2 je.. hehe)

Aimee Mahmood said...

salam perkenalan ^.^
saye dari segmen sama dan sudah follow awak , singgahla ye ..

http://gadistulipz.blogspot.com/2011/12/hasrulhassancom-kami-blogger-baru.html

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

maisarah sarah said...

hahaha xpe kak ila.diterima ucapan selamat anda.hehehe

hai aimee.thanks follow.nanti sy singgah =)

blade edge : hi thanks singgah.jap ag sy singgah sana pulak ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...