~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, December 21, 2011

CONTEST : GAMBAR COOL !

assalamualaikum

okeh kali ni dah terjebak dengan mak jemah yang tag aku untuk join contest ni.hehehe

klik untuk join contest
simple je weh sape yang nak join contest nih.syarat-syarat adalah :-

  • kena la ada blog
  • warganegara malaysia
  • follow blog auradamiakuncollection.blogspot.com
  • like page ADK collection
  • buat satu entry dengan tajuk contest : gambar cool.! berserta sekeping gambar
  • letak banner kat atas tu
  • tag kepada 4 orang kawan atau lebih
  • tinggalkan link entry korang tu kat ruangan komen blog tu.
  • owh ye tarikh tutup 26/12/2011
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
pic ni diambil masa kitaorang ada kursus JPAM. sebenarnya kitaorang semua pemalu tapi sebab nak buat kenangan so buat-buat cool.huhuhu

aku nak tag contest ni kat :

4 comments:

azreen ashreen said...

apehal aku jer mkcik weh? hahha

maisarah sarah said...

sebab ko mmg makcik2.hehehe

azreen ashreen said...

ch0ii! aku lum ad ank lg laa..ta sesuaii tau! hahah

maisarah sarah said...

hahaha anak tekak kan ada.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...