~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Sunday, March 20, 2011

~ i LoVe To BE siLEnT rEAdeRs ~

salam barakallah my prens...
korang amacam..ada sihat ka???
hope kita semua dalam keadaan sihat sejahtera dan berada dalam lindungan Allah swt (^_^)
agak bosan la malam nih...kompem!!!
bosan tahap rasa nak tido je sepanjang ari.
nasib la mak aku kejut kalo xjawabnya smpai ke malam la aku tido.
apa ada hal...aku leh tido sepanjang ari tanpa rasa kepala macam nak pecah.
huhuhu

kadang2 aku ni bila kena kejut dari tido aku akan bangun.
tapi.....bukan bangun bermaksud dah sedia nak buka mata.
ha!!!salah tu.hahaha
mksud aku dah bangun tu, aku akan bangun then kuar dari bilik baring at sofa depan and tido balik sambil tv terbukak.
ag sekali mak aku kejut...aku bangun then gerak gi kat katil kat ruang tamu.
ag sekali gi lak kat katil bilik opah...
sampai la mak aku membebel baru aku bangun,
hahaha
tapi tu kadang2 je la xselalu pown...

eyh!!!apasal story aku macam menyimpang jauh je dari tajuk entry tu.
hahaha
xpe2 jom kita balik ke tajuk utama kita...
saya suka menjadi silent readers!!!
sape saya tu?????
alamak dah tentu2 la aku kan NUR MAISARAH BT HARUN...(amboih siap huruf bsr ag)

why aku suka jadi silent readers???
sebabnya aku ag suka membaca dari mengomen. kalo aku komen tu pn bila aku rasa aku ada idea nak komen dan aku selesa untuk mengomen.
selalu macam kat blog tu aku rajin jadi follower tapi aku xrajin komen.
paling rajin aku komen kat blog mr alief muncung....tu je la yang paling aku rajin tinggalkan jejak.
yang lain2 jangan salah sangka plak..
aku jd follower bkn just nak menambahkan rakan2 korg je...
tapi aku suka dengan blog korang,
so kalo aku xtinggalkan jejak tu jangan la terasa ati tau...

selain dari blog kat facebook pun aku rajin jadi silent readers...
antaranya kalo aku 'like' sesuatu page tu.
contohnya page mr syahirul dan page2 bola sepak..
hehehe
ikut juga la..
kalo page bola tu sebab aku just nak tau pekembangan atlet2 kita nih...
yang page mr syahirul tu sebab dia banyak status mengenai kehidupan...
i like.hehehe

kesimpulannya, kalo aku jadi follower korang or like page korang tapi aku xtinggalkan jejak2 kasih aku kat situ jangan la korang terasa lak..
yang penting aku still singgah and baca apa yang korang tulis tu...
komen tu xpenting pun...(ye ke??)
(^_^)

p/s : aku rasa ramai yang lebih suka jadi silent readers kan....so let's join the club.
hahaha

6 comments:

Devil Inc. said...

"LIKE"

:D

maisarah sarah said...

ahaks...mesti suka jd silent readers gak ni kan.hehehe

Devil Inc. said...

Hahaha. Jatuh tahap wajib :D

maisarah sarah said...

wah xleh bla...wajib jdnya.hehehe

aLieF si Muncung ManiS said...

yay!!! alief jadi pelakon kat entry sarah..yay!!! (sambil lompat2 macam budak tadika)..huhu..awk ni lawak la..sama dgn alieff..alief selalu kalau mak alief kejutkan alief utk sarapan,alief akan bangun,tapi gi jalan2 gi depan tv and then sambung tido balik..haha...

maisarah sarah said...

eyh!!!jangan lompat2 nnti jatuh.hehehe....tp memang betul pn rajin komen kat blog alief je sbb rsa mcm sempoi je.hahaha

yang pasti mak akan bebel pastu baru leh bangun..leh pekak telinga (*_*)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...