~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Monday, February 14, 2011

si "dia" yang berkaca mata (0_^)

assalamualaikum.....
why entry aku macam tu ek???
who's si dia yang berkaca mata???
hehehe
sebenarnya ramai yang berkacamata dalam hidup aku...
and of course aku gak (^_^)
first sekali of course la mak ayah aku yang kan.
huhuhu
second person my one and only BFF nurul azzreen.
third person dan seterusnya aku pun xtau sape...
hehehe
maybe someone yang akan masuk dalam hidup aku satu ari nanti.(siapakah itu)
sebab nya aku sangat-sangat admire pada someone yang memakai cermin mata.
 xtau la sebab apa kan.
yang aku tau dimata aku ada sesetengah "mamats" yang memakai cermin mata sangat cute and macho.
warghh !!! giler  aku ni.
tapi aku rasa aku xgiler kowt.
sebab setiap orang ada citarasa yang berlainan kan.
and citarasa aku si "dia" yang berkaca mata.
hahaha
obses giler kan.
dari SK ( 1 ) ag aku admire kat sorang budak..
and for real dia pakai spek mata.
aduh!!!
masuk SMKBA pun aku admire gak kat dak yang pakai spek...
tapi dia xpakai spek for full time.
juz waktu belajar je.
aku ingatkan penyakit aku tu dah ilang masuk SMTTI sekali ag si "dia" yang memakai spek mata mencuri tumpuan aku.
menambahkan keparahan sakit aku ni bila aku masuk IPBL aku tersuka kat sorang staf kat situ.
nasib baik dia dah nak kawen masa tu.
kalo xaku gi kenalan dah.
hahaha
hyep gatalnya ko!!!
masa aku keje pun aku sekali lagi diserang penyakit yang sama.
masa tu ari jumaat and xtau camne ada sorang ni amatlah smart.
ngan baju kerja and spek mata.
hahaha(^_^)
memang sangat suka...
even dua kali tengok bese2 je pun.
hehehe
so maybe next time ada seseorang yang berkaca mata yang akan masuk dalam my whole life kowt.
wakaka..
Ya Allah ampunkan aku sebab suka sangat admire kat mereka.
hehehe...
tapi just admire je pun..
xlebih..
so jangan risau,,,
penyakit aku xparah mana pun.
(",)
juga admire sama dia.hehehe...

2 comments:

sasuke berro said...

siapakah itu maisarah???smmti??ipbl??aku knal x agak2????

maisarah sarah said...

hahaha suma tmpt tu ada.hehehe.oit bkn smmti la smtti/huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...