~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Saturday, February 26, 2011

muslim ahmad aka player no 24. (jersi kebangsaan)

hai ollz...
saje2 nak post entry ni sementara nak bersiap2..
cadangnya nak ke menara kl.
tapi xtau ag,jenuh dah menggoggle...
harga mahal kot.
tapi kalo nak mencuba masuk xde mslh kowt.
kikiki
eyh apa kena mengena lak muslim ahmad ngan menara kl??
ha aku tau!!
sebab muslim ahmad tinggi diibaratkan seperti menara KL.
hahaha..
leh ke macam tu.
jawapan aku....boleh kan aje
(^_^)
sangat2 admire sama muslim la.

tapi bukan nak kata pe...
kadang2 muslim ni aku tengok cute,kadang2 x.
hahaha
macam mana tu ek.
yang aku pasti muka dia jarang senyum.
tapi aku rasa dia bukan jarang senyum.
cuma pattern muka dia memang cam gitu.
sebab kalo dia amik pic pn muka dia nampak manis gak.
tu tandanya dia senyum.
cuma senyuman dia xnampak.
lepas ni suh muslim bt excersise muka lak.
(-_-")

pape pun skill terbaik muslim bagi aku menanduk bola (bagi aku ok org lain xtau)
dia sangat suka menanduk bola keluar dari padang.
sebabnya dia nak menyelamatkan bola tu yang berada di kawasan gol pihak lawan.
dah nama pn dia pertahanan kan.
kena la wat sehabis baik untuk boa tu keluar dari kawasan pihak lawan.
yang pasti gandingan muslim,fadhli shas dan asra adalah terbaik.
(0_^)

aku tertanya2 gak la.
apa reaksi gf2 mereka bila tgk bf mereka dalam tv tu ek??
macam kak puda tu.kalo dia xg stadium dan dia tgk bola kat tv je.
apa reaksi dia bila nampak muslim kat dalam tu???
adakah gembira sebab lama xjumpa?seronok sebab bf masuk tv?excited sebab dapat tengok muslim?
hehehe


Nama : Mohd Muslim Ahmad
Tarikh lahir : 25 April 1989
Asal : Terengganu
Tinggi :1.83 m (gilers tinggi)
Posisi : Pertahanan
Jersi : 24

pic ini sangan cute.hehehe
pic ini aku rasa dia xcute,hikhikhik

yang ni muka budak2 sikit
yang ni plak gilers cute.hahaha

sesi latihan dengan harimau muda A rasanya
hasil kejayaan aff suzuki.muka muslim hepi giler.
fisioterapi
team kebangsaan masa AFF suzuki

aku rasa time ni muslim bersyukur giler sebab malaysia menang.yela kan dia  'ter'masukkan bola tu dalam gol.

p/s : semoga muslim ahmad terus maju dan sukses...



9 comments:

Ruby Azahar said...

eh2 apa name fb kak puda tu yep . hihihi

maisarah sarah said...

ruby : hai, sori kak puda dh xde fb rsnya.dia deactivate fb dia.maybe sbb ada yg xsuka ngan dia.kesian dia.best sgt kawan ngan dia.

myra aimi suhailah said...

all offen your blog is very gorgeous .... mai(maisarah)nie ade prtalian darah ke dgn kak puda dgn muslim24 ....saje tanya pikir positif ,,,,,,,<<<< akhir kata ....aimi deliver to u always smile broadly......semek kom #

maisarah sarah said...

myra:mana de gorges.bese je la.hehehe

xde pertalian pn ngan kak puda or muslim.cuma pernah chat ngan kak puda.dia best sgt.selalu bagi nasihat dan kta smngat.
cuma dgr kata diaorg dh break.sedih la.

myra ada pertalian ke ngan diaorg?huhuhu

Jung JiKyo said...
This comment has been removed by the author.
Jung JiKyo said...

kak puda mmg dah break n muslim..n skrang kak puda dah khawin dgn org lain.

Jung JiKyo said...

kak puda mmg dh break pown nuslim..n skrng kak puda dah khwin n owg lain.

Jung JiKyo said...

kak puda mmg dh break pown nuslim..n skrng kak puda dah khwin n owg lain.

maisarah sarah said...

jung jikyo : yups saya tau.cumanya belum berkesempatan nak edit balik entry ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...