~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Saturday, February 19, 2011

interview.....

hai...
arini masa kat kedai aku sembang ngan wawa member masa sekolah agama dulu
topik yang dibicarakan adalah 'KERJA'.
punyala aku semangat citer kat dia aku xdapat2 keje or interview even macam2 aku dah isi.
kira macam luahan hati la.
hahaha
sekali aku balik umah tengahari tu.
mak bagitau aku
"tu ada surat interview tu"
aku x expect langsung aku dapat surat tu.
yela selama ni aku tunggu2 xde pun.
tiba2 xtunggu ada lak
hehehe
alhamdulillah (^_^)
so tarikh kena interview 
 24 februari 2011 ari  khamis kul 8 pg ada ujian personaliti.
kul 8.30 temuduga,
jawatan pembantu pertanian G17.
bertempat bangunan risda ampang.
wah cuak lorh!!
aku mana tau ujian personaliti bagai.
tapi tadi aku ada try kat google.mcm senang gak ar.
alang pn ada anta kat aku contoh ujian personaliti
hehehe
hope interview kali ni dapat la aku keje
AMIN..

xmau emo2 ye maisarah waktu jawab intvw nnti

p/s :wish me luck ye...sangat2 takut tapi berharap sangat dapat keje...




3 comments:

Ms. LaLA said...

gud luck saraa....

Melati said...

Amin, InsyaAllah =)

Nanti dah kejer boleh simpan duit nak beli Harrier kan =)) InsyaAllah =))

Pray hard, work hard!

Entry Melati today yeayy: Jarum peniti atas meja solek lek lek

maisarah sarah said...

kak ila : thanks
melati: thanks yeaw...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...