~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, October 8, 2014

Liebster Award By Fifie

Assalamualaikum

Haritu terbaca dekat shoutbox yang ada someone bernama Fifie tag aku untuk join liebster award ni.huuhuhu aku xde hal pun nak jawab soalan2 tu semua.cumanya aku xrajin nak mencari orang untuk aku tag.so fifie halal lah eh kita xtag orang lain.hehehe thanks fifie sebab tag

okeh la kat bawah ni kita nak jawab balik soalan2 yang awak bagi tu.huhuhu

1. Share 1 gambar yang boleh buat korang gelak


2. Share 1 lagu yang boleh buat korang tersenyum

3. Share 1 motivation/quote yang dapat mengembalikan semangat korang bila down
- Banyak sebenarnya tapi salah satu nya 'Man Jadda wajada (siapa yang bersungguh- sungguh pasti berhasil)

4. 3 list utama yang ada dalam wish list korang sekarang
- umrah
- kahwin
- rumah sendiri

5. 3 drama/movie terbaru yang korang telah/sedang tontoni
- what happen to my family
- my love from another star
- koleksi movie barbie

6. 3 cara melupakan seseorang yang sangat bermakna dalam hidup korang
- xpernah alami lagi.kalau kehilangan family or sahabat baik pun xkan pernah saya belajar cara nak lupakan mereka.

7. 3 perkara yang korang lakukan bila berdepan semula dengan ex korang dengan sengaja atau tidak
- xpernah ada ex so xde benda nak saya buat :p

8. 5 list brand bagi produk kecantikan muka yang pernah korang pakai
- fair n lovely (zaman2 sekolah rendah0
- safi balqis
- ponds
- biore
- simply siti

9. kenapa ia baik/sesuai untuk muka korang
- ntah la.selalu main pilih je mana yang murah,hahaha tapi bila dah dewasa ni sebab suka barang2 nya jual satu set terus.huhu

10. apa komen anda tentang cik fifie feyca ni?
- belum boleh komen lagi kot.sebab saya new follower awak.tapi nampak gaya macam seorang yang ceria,happy go lucky dan comel.huhu

11. pada pendapat anda, apa yang perlu ditambah baik dalam blog fifie ni?
- mostly okay dah.blog awak lagi cantik dari blog kita T_T keep it up and always hepi fifie =)



1 comment:

fifie feyca said...

thanks sarah sbb sudi jawab.. keep it up n keep in touch.. much loves.. :) http://feycasnowie.blogspot.com/2014/09/liebster-award-big-thanks.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...