~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, October 29, 2014

[LAGU 15] - untukmu imamku

Assalamualaikum

siapa yang xkenal oki setiana dewi?rugi kalau xkenal beliau.muslimah yang sangat lemah lembut dan cantik.salah seorang pelakon ketika cinta bertasbih, cerita yang popular suatu ketika dulu.hari tu aku ada terdengar salah satu lagu nyanyian oki setiana dewi ni.menusuk sangat lagu tu bagi aku.

walaupun video tu berlatar belakangkan majlis pernikahan beliau tapi xkisah la.sebab lirik lagu tu betul2 buat aku menangis.dalam masa yang sama aku mengharapkan agar aku dapat imam yang begitu juga.tapi orang kata kalau diri xbaik mana jangan bermimpi nak dapat pasangan yang soleh.jadinya kena ubah diri sendiri dulu.so aku share ngan korang semua supaya lagu yang best ni aku xde la feeling sorang2 kan.hehehe (plez pause lagu background blog before play video)

Untukmu Imamku



LIRIK LAGU UNTUKMU IMAMKU :-

Terlintas tanya hati
Siapakah yang kan mengisi
Hari-hariku nan penuh cinta
Yang kan membawa ke syurga
Dia yang mencintaiku dengan semua kekuranganku
Yang kan membibingku di dunia menuju cinta yang kuasa

Untukmu imamku, kuserahkan segala cintaku
Cinta yang kan menuntunku
Menggapai cintanya bersama denganmu
Untukmu imamku, kuberikan kesetiaanku
Berdua memadu janji Satu
Sambut cintaku hanya untukmu

Dia yang mencintaiku dengan semua kekuranganku
Yang kan membibingku di dunia menuju cinta yang kuasa

Untukmu imamku, kuserahkan segala cintaku
Cinta yang kan menuntunku
Menggapai cintanya bersama denganmu
Untukmu imamku, kuberikan kesetiaanku
Berdua memadu janji Satu
Sambut cintaku hanya untukmu

p/s :amacam ada fefeeling macam aku x?hahaha enjoy the song guys

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...