~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Friday, October 31, 2014

[LAGU 16] - hati

Assalamualaikum

tadi masa tengah scroll timeline facebook aku ternampak ada sorang kawan share satu lagu ni.tapi aku dah xingat sape yang share tu.huhu aku tertarik nak dengar lagu ni memula pasal ada ag coco.maklumlah sejak akhir2 ni dah jadi peminta ag coco atau nama sebenarnya mohd hezry mohd hafidz.aku suka dia ni pasal dia selalu bawak loghat utara bila bila bercakap which is macam comel je kan.tambahan plak dia hensem.muahahaha

so saje la aku bukak youtube pasal lagu tu.bukaknya pagi tadi tapi petang ni baru aku dengar.lagu ni sebenarnya hafiz hamidun yang nyanyi.si ag coco ni sebagai gitarist je.korang pun sedia maklum hafiz hamidun selalu bawak lagu2 yang awesome.so aku pun dengar la lagu tu dan aku rasa lirik dia memang terbaik.terasa aku bila dengar lirik dia tu.jadinya xkan aku nak terasa sorang2 kan.marilah aku share ngan korang semua lagu ni.enjoy guys (jangan lupa pause lagu background)

HATI - hafiz hamidun dan ag coco



LIRIK LAGU :-

Hati untuk Allah
Hati milik Allah
Dialah Yang Maha Punya
Hati untuk Allah
Hati milik Allah
Dialah Yang Maha Kuasa
Begitu lemahnya kita sebagai insan
Menggunakan hati tanpa seizin-Nya
Begitu lemahnya kita sebagai hamba
Mudahnya hati menuju jurang terja
Begitu lemahnya kita sebagai insan
Menggunakan hati tanpa seizin-Nya
Begitu lemahnya kita sebagai hamba
Mudahnya hati menuju jurang terja
Bersihnya hati
Bersihnya jiwa
Hanyalah untuk orang beriman
Bersihnya hati
Bersihnya jiwa
Hanyalah untuk orang beriman
Hati untuk Allah
Hati milik Allah
Dialah Yang Maha Punya
Begitu lemahnya kita sebagai insan
Menggunakan hati tanpa seizin-Nya
Begitu lemahnya kita sebagai hamba
Mudahnya hati menuju jurang terja
Begitu lemahnya kita sebagai insan
Menggunakan hati tanpa seizin-Nya
Begitu lemahnya kita sebagai hamba
Mudahnya hati menuju jurang terja
Bersihnya hati
Bersihnya jiwa
Hanyalah untuk orang beriman
Bersihnya hati
Bersihnya jiwa
Hanyalah untuk orang beriman 


lirik lagu aku amik dari website INI.mostly lirik2 lagu dalam blog aku ni aku amik dari website tu.
so amacam terasa xngan lirik lagu ni?hati kita milik Allah :)

4 comments:

Faarihin said...

Akaklah tu yang share kat FB.. haha.. :P

Bestkan lagu ni. Betul2 menyentuh hati. Bukan Hafiz hamidun je yang nyanyi. Kumpulan Sigma pun menyanyi sekali.. =)

maisarah sarah said...

hahaha yela tu kot.kita pn xperasan.terus klik utube je.hehe

Afiqah Azmee said...

best gak lagu nii! suara hafiz hamidun mmg merdu ohhh

maisarah sarah said...

afiqah azmee : kan... suara hafiz mmg sedap.gabung lak ngan team yang suara sedap gak.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...