~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, October 28, 2014

[LAGU 13] - Bila Tiba by Ungu

assalamualaikum

first time aku dengar lagu ni waktu aku tengok cerita himpunan murabbi kat astro oasis.tajuk masuk tu bahagia di alam barzakh yang ada slot untuk arwah ahmad ammar.aku xtau pun itu lagu dari kumpulan ungu.tapi aku memang terpikat bila dengar lagu tu.mendalam betul maksudnya.so aku share ngan korang plak kat sini. (pause lagu kat blog aku dulu ye kalo nak dengar lagu bila tiba ni)

LIRIK : (pause muzik background dulu ye)

Saat tiba nafas di ujung hela
Mata tinggi tak sanggup bicara
Mulut terkunci tanpa suara

Bila tiba saat berganti dunia
Alam yang sangat jauh berbeda
Siapkah kita menjawab semua
Pertanyaan

Bila nafas akhir berhenti sudah
Jatung hatipun tak berdaya
Hanya menangis tanpa suara
Ooo

Mati tak bisa untuk kau hindari
Tak mungkin bisa engkau lari
Ajalmu pasti menghampiri

Mati tinggal menunggu saat nanti
Kemana kita bisa lari
Kita pastikan mengalami
Mati

Mati tak bisa untuk kau hindari
Tak mungkin bisa engkau lari
Ajalmu pasti menghampiri

Mati tinggal menunggu saat nanti
Kemana kita bisa lari
Kita pastikan mengalami
Mati



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...