~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Sunday, May 8, 2011

AKU seorang yang EGO

wah!!pada semua yang xtahu aku nak bagitau ni.ye tajuk yang korang baca tu memang betul.bukan typing error ke mnde.aku memang seorang yang EGO.tapi kan penyakit EGO aku ni bukan la pada tahap yang kritikal sangat.kalo dalam hospital ada 3 pering kat xsilap aku.normal,separuh kritikal ngan kritikal.so EGO aku ni tmasuk dalam golongan separuh kritikal.haaha.leh plak kan.

sebab apa aku kata aku ni EGO???sebabnya aku ni sukar untuk menyatakan sesuatu even aku rapat or kenal ngan orang tu.tambah2 kalo bab sayang2 nih.contohnya selalu member2 aku kata "sarah miss u,muahhh".dan jawapan yang aku balas "hehehe,miss u too".jarang aku akan taip perkataan muuaahhh tu balik.hehehe pada member2 yang perasan maybe diaorg igt aku ni bukan betul2 rindu kat diaorg.tapi kenyataan nya aku mmg rindu kat korang tapi disebabkan EGO plus MALU aku xbagitau pn.

selain tu, sempena ari ibu nih pada tanggal 8 MEI 2011.believe or not aku xwish pun kat mak aku.selalu orang lain akan peluk cium mak and cakap "mak,selamat hari ibu.terima kasih sebab jaga adik selama ni". tapi aku....aku xbuat macam tu.aku rasa malu sangat bila nak cakap kat mak aku macam tu.memang la ada keinginan tapi ntah la malu sesangat.

tapi kalo aku ada kat tempat lain,contohnya macam aku kat teluk intan mak aku kat tapah.so aku akan cal and wish kat mak aku.sebabnya aku xnmpk muka mak aku.hehehe..hampeh kan aku ni..ada ke patut xwish kat mak selamat ari ibu.

kalo kat akak2 ngan ayah aku pn sma.msti aku segan nak wish.ag satu kalo aku nak tanya pape kat orang mesti aku segan.ntah la kadang2 aku ni konpius gak.apa yang aku segankan.yang pasti aku memang ada perasaan EGO sebab aku ....ntah la .xtau sebab per.

p/s: konpius antara EGO, MALU, dan SEGAN

2 comments:

Ms. LaLA said...

semua manusia tetap ade prsaan eGO la sarah... hehe

maisarah sarah said...

hehehe..ye ke..xpe la..jnji ego xlebih2.huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...