~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, May 17, 2011

nur kasih the movie

hai frenz...aku sangat excited skang ni nak tgk citer NUR KASIH THE MOVIE yang akan ditayangkan pada 19 mei 2011 ni...wah!!!teruja meyh...

tapi aku xde la gi tengok ari khamis tu gak.sebabnya dah kompem2 ramai yang nak tengok aritu...nak gi tengok ari jumaat tu pn xleh gak.sebab aku nk balik tapah..sbtu nk tgk maharaja lawak.hahaha..so jwpannya ari selasa ptg la kot gi tengok..
pelakon2 nur kasih the movie
nk gi tengok dha kompem2 la lepas abis keje kan.dan waktu nya plak maybe dlm kul 6.45 petang.sebab nya kul 5 aku bru abis keje.xkan la nak amik yang kul 5 nya kan.hehee...nur kasih nya pasal boleh la...sebab dgr nya kat internet pn ada yang kata xnyesal tengok nur kasih the movie...org tu dh tengok tayangan perdana nur kasih the movie nih.

so jom reramai tengok nur kasih the movie...sokong la filem2 tempatan wahai kawan2...sebab nya aku memang xminat citer omputeh.hahaha

p/s : tak sabar nak tengok

6 comments:

azreen ashreen said...

nk tgk gk weh..!
uhuk~
s0dey la hai..

maisarah sarah said...

hehehe jom ikut aku...ahad ikut aku blik..nnti naik bas balik tph.hehehe

JHaZKiTaRo said...

salam.. jemput2 la ke my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau berminat nak baca my travel experiences ke 46 buah negara.. :)

maisarah sarah said...

wah rajin mengembara ek...

azreen ashreen said...

wahaha..
byk la k0 ehh..
isnin k0je.
huhu

maisarah sarah said...

hahaha mcm la jauh sgt t.i ngan tph tu.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...