~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Monday, May 23, 2011

terKejUt pLus SedeyH


assalamualaikum...terkejut giler seyh bila dapat tau pemain bola feveret aku iaitu muslim ahmad dah clash ngan awek dia iaitu kak puda...xbest kot story nih.sedih aku dengarnya.
bukti di dalam bulatan purple tu..admin ksmma kata muslim bgtau dia sndri
ala..sebab pe aku sedih tau..sebabnya diaorang dua ni sweet sangat2...aku suka tengok diaorg berdua..tambah lak diaorang dah kenal dari sekolah ag..lama tu..mesti kak puda sedih sgt2 kan.aku suka tengok kak puda.dah la cantik,baik dan selalu support.

tapi xtau la kalo ni suma drama kan..tapi kao drama je ag bagus.aku xnak diaorg putus..suka la ngan diaorg...dan ada gak yang kata muslim dah ada awek lain.
gf lain???

klik utk tumbesaran ok
tapi ada gak yang nak try nasib..nak kapel ngan muslim..xdinafikan mayb diaorg xde jodoh..tapi bagi aku apa salahnya kalo diaorg kapel balik kan..sebab kalo ikutkan kenal dh lama, kapel pn boleh tahan lama, family pn dh kenal.selain tu kak puda pn selalu bagi support kat dia..

aku rasa org yang wat page 'kami benci kak puda ' tu mesti tengah bergembira kan...yela impian dia nak rosakkan hubungan org lain dh berjaya.even bukan dia penyebab diaorg clash.
adakah ini semua sudah menjadi kenangan??
aku still xcaye yang diaorg dh clash...leh xkatakan yang suma ni hanyalah drama...
nak tnya kak puda pun dia dh lama xon fb.mesti dia sedih sgt kan..hope sangat dia xlemah..walau pape pun aku sayang ngan kak puda.even xkawan lama ngan dia..tp dia selalu bagi nasihat kat aku..dia xde la sombong.mcm bese je.kalo sombong xde nya dia approve org lain jd fren dia kan.
p/s : semoga semuanya menjadi yang terbaik dalam hidup kita..tabahkan hati kami Ya ALLAH andai ada sesuatu yang terjadi di luar jangkaan kami.

2 comments:

Cik Wanyy said...

dorang da putus dr bulan 4 lg ari tu . bru dpt tahu dkt fb ex awek dye . sedih la . mne boleh dorg putus .

maisarah sarah said...

dh xde jodoh nak wat cmne (ayat cliche).ntah la.moga sumanya baik2 je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...