~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Monday, July 30, 2012

selsema + bersin2

assalamualikum

arini gi kerja rasa macam rimas giler.rasa macam nak cabut hidung letak kat tepi je.huhuhu dari semalam lagi sebenarnya dok bersin2 ni then terus aku selsema. dok terawih semalam pun hidung meleleh je.huwaaaa xsuka tau

hari ni pun dari pagi sampai la sekarang ni ha.still lagi dok selsema.uhuk2 sedihnya daku. mata pun terasa macam panas je.xtau la ada ura2 nak demam ke pe.sebab aku xde la rasa panas or sejuk pun.dugaan sungguh di bulan puasa ni.orang bulan puasa dok dugaan nak makan yang aku dugaan nak handle selsema.hahaha

xpe...apa ada hal.sikit je ni.bukan nya sakit sampai xleh bangun pun kan.huhuhu...ok la selamat berbuka kawan2.jangan melebih2 makan tau (terasa i). and jangan lupa sambil2 berbuka tu tengok la sekali citer baitul rahmat kat tv1.best! xlayan dah dejavu bagai tu.citer lembab sangat.agpun tonton kan ada.hahaha

p/s : semoga saya cepat sembuh.amin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...