~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, February 21, 2012

Saya Join, Pasti Dapat Doodle

assalamualikum

klik SINI kalo nak join ^_^
arini nak join segmen by APIT.kalo korang nak tau header yang aku pakai kat blog sekarang ni adalah hasil karya apit ni.hehe.dah berzaman aku pakai rasanya.nak buek camno.comel sangat.hehe

kalo nak join leh klik kat link bawah banner tu ye.then baca apa yang korang perlu letak.

nama panggilan anda : maisarah
url blog : maisarahlove.blogspot.com
negeri kelahiran : perak tercinta ^_^
warna kesukaan : ungu @ purple

nak tag dekat cik lala , cik fiqa dan mizschla
contest ni tutup 21.02.2012 (11.59pm) 
so cepat2 join ye.
thank you mr apit >_<

6 comments:

Zaza said...

hi! blog ni xde shoutbox ke?
btw, sy follow blog ni taw :)

maisarah sarah said...

hye...ada je guna cbox kat bawah tu.hehe...tulis je xde.sebab shoutbox kan dh terminate.huhu

cik cooper said...

tu je syrat die yunk?.blo

maisarah sarah said...

dah tutup le chla.mlm smlm last.hehe

Hans said...

semoga berjaya :-)

maisarah sarah said...

thanks hans.tp ni xde kira menang or kalah.suma menang doodle.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...