~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Sunday, February 5, 2012

maulidur rasul #3

assalamualaikum

hari ni merupakan hari kelahiran Nabi kesayangan kita Nabi Muhammad SAW.so jom kita banyak-banyakkan selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW.semoga dengan selawat kita ini dapat menjadikan Rasul kita ini tenang.yelah kan pastinya Baginda kecewa dengan sikap manusia zaman sekarang yang tidak lagi mementingkan syariat2 islam tu.

ini cuma sebagai peringatan buat diri aku dan kawan-kawan.aku ni pun banyak juga dosa dalam senyap.so semoga di hari kelahiran Baginda ni dapatlah Baginda merasa bahagia.


kat google ada serba sedikit maklumat mengenai Nabi Muhammad SAW.so kalo nak tau search je la.sekarang kan maklumat di hujung jari je.

apa-apa pun jom kita dengarkan selawat ke atas Nabi dekat youtube.tapi jangan lupa pause dulu muzik backgroud blog aku ni ye.





p/s : so jom berselawat ^_^

4 comments:

Pembunuh Tanpa Bayang said...

Nabi Muhammad adalah manusia yang sempurna.

Faaein Talip Roy said...

jom... sentiasa amalkan berselawat... ^^,

EZAD AMIR said...

salam maulidur rasul..
^_^
selawat ke atas baginda

maisarah sarah said...

betul tu.tiada yg sesempurna Baginda ^_^

jom juga kak faaein.

salam maulud juga ezad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...