~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Monday, February 13, 2012

reunion #2 : sayang ketat-ketat

assalamualaikum

PERHATIAN : enrty ini banyak gambar.sila jangan menyampah ^_^

aritu aku dah buat part 1 kat entry reunion 1. so sekarang nak sambung buat part 2 atau last part.hehe.let's cekidaut

DAY 1
masa mula-mula sampai
macam-macam topik dibualkan bila lama xjumpa :)
percaya atau tidak.akim tengah basuh nasi untuk nasi lemak.girls goyang kaki.haha.untung la wife akim nanti
amik angin dulu dekat pantai teluk batik.depan chalet je :)
selamat membasahkan diri.haha
mereka dan kami <3
tok bomoh @ tok moh hehe
gelagat kami 
naik bot.sponsor by nain a.k.a tok moh ^_^
kami semua :)
ayam sponsor by heri, nasi lemak sponsor by hakim and lain2 sponsor by zema and amni :)
sambil bbq sambil pose
amni makan paling banyak.hehe biarkan asal bahagia
lepaking kat marina wing.masa ni dak hampir 1 a.m
mangsa skandal..gurau-gurau macam zaman sekolah.
macam-macam kisah ada masa kat marina wing ni
kami semua hepi ^_^
DAY 2
mulakan hari dgn tengok diaorang lipat khemah.haha
aku suka tengok rumah dekat atas tu.eh rumah ke chalet ek?
sarapan di tepi pantai
bersiap-siap nak balik :'(
shopping dulu before balik
lepak di tepi jeti lumut.aiskrim sponsor by heri ^_^
perancang majlis kepenatan
sebelum meninggalkan jeti lumut
tshirt,selendang dan baju tido terpaksa beli sebab xbawak extra -_-"
gambar masa mandi laut hari kedua xde sebab masing-masing dah enjoy mandi laut.lepas sarapan terus masuk dalam air.tinggal semua benda-benda makan kat situ je.haha.tengah mandi laut tu pun macam-macam kisah jadi.
  1. heri kena sengat obor-obor (katanya la)
  2. main mainan apa ntah yang terbang-terbang tu
  3. si nain dengan akim dok adjust budak pompuan comel2 ^_^
  4. konon mengajar amni ngan nawal yang xreti berenang
  5. nain terbaling mainan terbang2 tu and terkena kepala sorang girl.nasib family dak tu sempoi
  6. tengok ada sorang yang degil xnak dengar cakap mak dia.alih2 terlemas.haha.nasib baik ada pakcik tu tolong.lain kali dengar cakap mak dik oii.hehe
  7. si heri, amni,nain, nawal ngan akim dok perang dua.main simbah-simbah sampai orang lain pun kena sama.masin kot air laut tu....
  8. nawal dapat nama panggilan baru yang diberi oleh akim >_<
ok lah tu je la pic masa reunion ritu.lepas balik je dari jeti lumut tu kitaorang gerak gi manjung.singgah kedai makan ayah zema so melantak dulu la kan.then baru la semua berpecah balik.huhu.ntah bila la nak jumpa lagi.kalo setakat 2-3 orang tu bila-bila pun leh jumpa.cuma kalo nak jumpa ramai-ramai je xberkesempatan.


so itu je la kisahnya.hehe sila jangan menyampah bila tengok pic banyak-banyak tu ye.saje-saje je nak share kenangan terindah kitaorang. lagu kenangan terindah memang selalu buat aku teringat kat budak2 AT2. selain tu nak mengimbau ikatan yang telah terjalin hampir 7 tahun ni.sekejap je kan dah 7 tahun.hurmm harap hubungan adik beradik kita berkekalan selamanya.

p/s : cikgu bm a.k.a mama yang declare kan hubungan adik beradik kitaorang ^_^

4 comments:

CikLaLA said...

kenangan terindah ye.. =)

maisarah sarah said...

mestilah.tmbh2 dapat lepak2 sekali.hehe

Hans said...

jumpa balik kawan2 lama memang best
:-)


P/S : Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 ->

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

maisarah sarah said...

sangat seronok ^_^

akan cuba mambantu.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...