~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Friday, June 29, 2012

bercuti~~~~~~

assalamualaikum

pagi ni last aku kerja untuk bulan jun ni.hehhee....minggu depan aku cuti seminggu sebab nak cuti-cuti malaysia kat sabah.so maybe xdapat nak update blog ni.

order untuk vco ngan collagen last pada 02/07/12 dan akan disambung semula pada 09/07/12. al maklumla xkan aku nak pos dari sabah lak kan...memang aku cas lebih la plak kang.hahaha...

so setakat ni boleh lagi kalo nak order sehingga isnin nanti ye ^_^


p/s : doakan perjalanan kami selamat

2 comments:

ஜ miss klanika ஜ said...

have a safe journey !

maisarah sarah said...

thanks.alhamdulillah semua selamat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...