~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, June 13, 2012

Segmen : Mari Berhijab

assalamualaikum

awok2 boleh join juge.klik kat SINI

orait tadi terbaca kat wall fb pasal segmen by apit.terus bukak new post dan taip entry laju2 dengan harapan ada peluang untuk masuk dalam kalangan 50 terpantas.muahahaha.....comel kot doodle ni maka haruslah aku nak join kan.hehehe

nama : maisarah
warna : purple
tq apit ^_^

nak tag dekat :-

p/s : mari join ramai2.weeee

5 comments:

Faaein Talip Roy said...

tergerak hati datang sini..
rupa2nya nama ku disebut di sini..

haha.. ~perasannya saya.. =P

ni contest apa ni?

good luck!. [^__^]


p/s: memang agak trauma la kes petang tadi.. huhu..

Faaein Talip Roy said...

eh.. tapi blog yang kamu tag tu... akak dah privatekan la.. so.. tag tu tak dikira lah kan.. hehehe.. :P

maisarah sarah said...

aiyakk itu le paseinya...banyak benor blog nya.hahaha

ni segmen je sb nk dpt doodle tu.huhhu

sila jgn trauma ye.hehehe

Hafizzi Aziz said...

Tahniah.

http://3.bp.blogspot.com/-PITgnJDcgpA/T9yaGbWaxZI/AAAAAAAAJUc/pThcodeKqwI/s1600/Maisarah.png

maisarah sarah said...

thanks apit.hehehe cumel =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...