~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, October 11, 2011

blogger #1

assalamualaikum

arini sambil-sambil buat keje aku melayan citer my fair lady. tapi dah masuk petang aku rasa malas dah nak tengok citer tu.mungkin sebab faktor xde orang kat opis aku ni.so aku amik keputusan untuk blogwalking je petang2 ni.

masa bw aku rasa tertarik untuk baca entry latest dari blogger hami asraff.serius aku suka dengan entry yang menceritakan mengenai arwah ayah nya. cara penulisan nya juga menarik perhatian aku untuk terus membaca. sebelum ni aku pernah baca entry mengenai perjalanan terakhir arwah ayah beliau.sungguh bagai dapat rasa kesedihan tika baca entry tu.

tertarik dengan blog beliau sebab sarat dengan ayat-ayat yang bagi aku boleh memberi sedikit keinsafan dan motivasi. juga entry beliau yang banyak memaparkan mengenai kehidupan. aku suka quotes yang dia letakkan dalam tumblr.sangat-sangat menarik.salah satu quotes adalah :

" biarlah orang menyukai anda kerana sikap dan tingkah laku anda.Tidak perlu mencuba untuk menjadi orang lain hanya dek kerana ingin puaskan hati orang lain. Hakikatnya tiada yang akan puas. Puaskan hati sendiri dulu. Itulah yang terutama "

salah satu pic dalam tumblr beliau

nak tengok lebih lanjut klik SINI untuk tumblr beliau
nak cuba baca blog dia klik SINI PLAK

p/s : xjumpa plak gambar untuk ww arini.demn!!

6 comments:

Kancil 8349 said...

menarik ayatnya...sebagai satu motivasi dalam diri

Faaein Talip Roy said...

ayatnya yang best untuk dihayati.. pasti orangnya hebat kan... ^^,

maisarah sarah said...

betul tu kancil...kadang2 simple je ayatnya tapi mendalam maksudnya =)

maisarah sarah said...

huhuhu kena berkenalan dgn lebih jauh la kak kalo nak tau hebat ke x.heheh tp rasanya dia mmg agak hebat.hehe

Hami Asraff said...

Assalamualaikum w.b.t

Baru terjumpa entri ini. Tiada apa yang boleh dicakap, hanyalah ucapan terima kasih. Terima kasih sudi berkongsi. Moga ada manfaat bersama.

:)

maisarah sarah said...

wsalam bro hami..thanks singgah sini...suka bca kata2 bro..pasni nak copycat ag. miahaha ^_^

*gurau jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...