~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Monday, October 17, 2011

Blogger #2

assalamualaikum

perhatian : entry ini banyak ayat tunggang terbalik dan mungkin bosan.tapi ada aku kesah ^_^

arini nak story pasal sorang ag blogger..menggunakan perkataan bicara lensa sebagai permulaan blog dia. word tu memang sangat sesuai ngan akak ni sebab dia sangat kreatif dalam mengambil gambar. pics yang diambil mempunyai 1001 cerita dan gambar tersebut mungkin mampu menceritakan apa yang dirasai oleh blogger ini.

salah satu hasil sentuhan beliau
secara jujurnya aku xberapa tau mengenai akak ni.tapi dari cara penulisan dia, aku dapat agak yang dia seorang yang lemah lembut. dia jugak seorang yang mementingkan keagamaan mungkin juga sensitif. sori kalo salah info ye kak ^_^

akak ni pernah jadi cikgu ganti tak terlatih katanya la. dan ada yang menyangka dia seorang ustazah...agaknya kalo aku jumpa akak ni pun aku ingat dia ustazah. sebab tengok je la cara penulisan dia tu.huhuhu.opss tapi akak ni dah berenti dari jadi cikgu. xyah tanya alasannya sebab akak tu xde bagi tau ^_^

kata akak ni dia sedang baca longgokan novel karya hlovate.ok disini saya ingin mengisytiharkan sila la baca novel tajuk tunas dan aA+bB sebab ia sangatlah best. so teruskan membaca novel untuk lebih feeling2 pehtu bersiap sedia kena marah ngan mak (-_-")

lupa lak nak letak link. aku paling suka karya akak ni untuk tajuk INI dan INI. tapi kalo korang nak usha lebih-lebih kat karya akak ni leh la usha kat LINK INI.

p/s : kak faaeinz sori sebab xminx izin copy gambar.xmau marah2 kite ye peace \(^_^)/

4 comments:

Faaein Talip Roy said...

As-salam dek sarah..

waduh..waduh.. tetiba akak rasa macam segan masuk blog ni.. tak sangka ada entri untuk akak.. huhuhu.. Terharunya.. Terima kasih dek.. [^^,]

akak tak adalah kreatif mana.. setakat main klik2 tu bolehlah sket2..

akak lemah-lembut? macam mane pulak boleh rasa akak ni lemah-lembut? hehehe.. oklah.. thank's again dek.. tak marah der.. suka sampai kembang-kempis adalah.. hehehe.. =P

*novel tu memang best!.. tengah baca lah ni.. hehehe.. [^^,]

maisarah sarah said...

wsalam....xyah segan2 eyh xde orang nampak pun akak masuk,hak hak hak

smart kot gambar akak amik.kalo kita amik pic, akak kita suka bebel dia kata xcntik.sob3

dr cara penulisan akak leh nampak akak seorang yg lembut.eyh dah mcm nujum mak belalang lak.heehe.jangan dok kembang sgt.nanti xleh kembali ke asal ^_^

teruskan pembacaan kerana anda akan tersenyum hingga ke akhir mukasurat tu.

Pondok Usang said...

nak pinjam..

maisarah sarah said...

nak pinjam pe bro??pinjam akak tu ek.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...