~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, May 16, 2012

wish me luck InsyaAllah

assalamualaikum

hari isnin nanti bersamaan 21/05/2012 aku akan ada temuduga dengan SPA perak.ini kali kedua aku akan ditemuduga oleh spa perak.aku berharap sangat interview kali ni akan membuahkan hasil.tapi interview ni mendadak sangat.aku dapat surat seminggu sebelum tarikh interview.

rasa macam xcukup masa untuk prepare temuduga kali ni.tambahan pulak aku keje dan esok sehingga jumaat aku kena pergi taiping untuk perbincangan.semoga dengan izin Allah aku akan diterangkan hati dan mudah untuk aku menghafal dan mengingati apa yang aku study.banyak jugak yang dah lupa ni.nak recall satu2 memang banyak giler.

aku hanya mampu buat mana yang termampu dan aku akan buat sehabis baik semasa interview nanti.semoga rezeki berpihak kepada aku walau aku tau yang datang temuduga nanti ramai.maklum saja lah hari interviw tu bermula dari 21/05 sehingga 24/05 kalo xsilap.setiap hari akan ada dalam 50 orang yang datang.jawatan yang kosong pula ada 16 sahaja.

diharap korang2 semua mendoakan kejayaan aku dan doakan aku tenang menghadapi temuduga nanti.insyaAllah ada rezeki dapat lah.so pada yang ada tips2 temuduga especially temuduga pembantu pertanian leh la inform pada aku sebelum 20/05 ye.hehehe.thanks kawan-kawan


p/s : doakan ketenangan dan kelapangan buatku.semoga dipermudahkan.amin

3 comments:

jannah said...

all de best kks .. :)

Anonymous said...

saya pun interview juga pada 23/5/2012 hari rabu baru ni...banyak saingan..tak tahu la boleh dapat ke tak...awak temuduga jawatan ape?

maisarah sarah said...

hanks kks.hehe :)

anon: pembantu pertanian :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...