~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Sunday, April 8, 2012

[urgent] siapa ada details trip to kota kinabalu sabah?

assalamualaikum

hye kawan2.hehe.nak mintak tolong nih.sesiapa yang ada details pasal kota kinabalu.maksud aku mana tempat sewa kete yang murah, homestay yang murah, tempat-tempat menarik dan bayaran untuk masuk tempat-tempat tu semua.

aku ngan along aku dok gigih men survey suma tu.tapi aku xdapat banyak info pun masa menggoggle pasal kota kinabalu ni.hehe.kitaorg gi 4 Julai sampai 7 Julai ni.so nak kena la rancang perjalanan kan.nanti xde la terbuang banyak masa.

semua family aku gi which is seramai 8 orang.haha.ada ke patut akak aku nak sewa avanza.aku risau kot xmuat je.al maklum lah kitaorang ni saiz semuanya besar2.hehe.bajet pun xleh nak ditarget lagi sebab xtau banyak sangat kan.

setakat ni aku ngan akak aku plan nak sewa homestay dengan harga rm160 untuk suite hijau di sri intan putatan. tapi aku xtau la masih ada kosong or tak.kot2 korang ada homestay yang lagi murah dari tu and ok korang inform aku ok.

so pada sesiapa yang ada info pasal semua-semua yang aku nak tu plez tinggalkan komen or link ok.kalo kot-kot ada tokey kete sewa ngan homestay ke, best gak.hehe.leh adjust harga. bantuan korag semua sangat-sanga dihargai ^_^

p/s : jangan aku ada interview time tu sudah  

5 comments:

Faaein Talip Roy said...

wah.. nak uat family trip ke sabah.. bestnya sarah..

akak jeles ni.. huhuu..

maisarah sarah said...

pnjg umo cadangnya mmg gi.hehe.tgh dok survey mana yg murah.bajet nak kena buat.haha

namao jeles2 ye.hehe

Nads Couture said...

saje blog walking..jumpa pula blog ni..nice blog..

Pembunuh Tanpa Bayang said...

sabah? teringin nak pergi.tapi tak mampu lagi.

maisarah sarah said...

hye nads.thanks singgah :)

PTB : yups....ni pun sebab gi ngan family.sharing2 duit sementara air asia bt promosi.huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...